כוכי עובדיה מעיריית כפר סבא קיבלה את אות הנשיא על מצויינות בעבודה

כוכי עובדיה מעיריית כפר סבא קיבלה את אות הנשיא על מצויינות בעבודה

26/04/2017
כוכי עובדיה מעיריית כפר סבא קיבלה את  אות הנשיא על מצויינות בעבודה (הגדל תמונה)

כבוד לעיר-

כוכי עובדיה, עו"ס באגף הרווחה בעיריית כפר סבא קיבלה מהנשיא ראובן ריבלין את אות הנשיא על מצויינות בעבודה.

כוכי קיבלה את התעודה בטקס מרגש ומרשים שהתקיים בבנייני האומה בירושלים.

הטקס התקיים במעמד צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, אושרת גני- גונן מנכ"לית העיריה, רוזי נוימן מנהלת אגף הרווחה ובני משפחה.

בטקס חגיגי ומרשים שהתקיים בבניני האומה בירושלים העניק הנשיא ראובן ריבלין קיבלה כוכי עובדיה, עו"ס באגף הרווחה בעיריית כפר סבא את אות הנשיא על מצוינות בעבודה.
הטקס התקיים במעמד נשיא התאחדות התעשיינים שרגא ברוש, צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר,  אושרת גני- גונן מנכ"לית העיריה, רוזי נוימן מנהלת אגף הרווחה ובני משפחה.

עם קבלת התעודה אמרה כוכי כי, "אני נרגשת מאד מעצם המעמד וההוקרה לה זכיתי. אני מרגישה שאני מייצגת את העשייה של כל חברותיי העו"סיות, עשייה שלא נמצאת תמיד באור הזרקורים. עשיה למען הזולת, למען אוכלוסייה שלא תמיד נשמעת וחשה גאווה והתרוממות רוח גדולה,.

כוכי, שעובדת בעירייה כבר 26 שנה ואחראית על מחלקה הטיפול באוכלוסייה המבוגרת, נבחרה לפני כשנה לעובדת מצטיינת של העירייה. עמיתיה לעבודה מעידים כי הפרס ניתן לה מכיוון היא כולה "לב" ענקי של נתינה ואהבה למטופלים ולחברות במחלקה.  כוכי עובדיה (51) אם ל- 3 ילדים. שתי בנות ובן מאופיינת בדינמיות רבה: כל הזמן עושה, פועלת, יוצרת. נוכחותה בולטת בכל מקום. היא מאד אכפתית, מסורה ודעתנית: היא ממש נכס לצוות- גם ביכולתה לחבר ולגשר בסוגיות בהן קיימת אי הסכמה ו/או קונפליקט.
עוד במסגרת העשייה שלה, כוכי מדריכה מזה שנים רבות סטודנטים לעבודה סוציאלית (שנה ג'- אוניברסיטת תל אביב) והקימה לפני 14 שנים את הפורום לכבדי ראייה בכפר סבא.
עמיתיה לעבודה מעידים כי היא מפעילה המון יצירתיות כדי לשפר את איכות החיים של מטופליה וכדי להתגבר על עוולות הבירוקרטיה ועל האי צדק הקיים בעבודתנו השגרתית. גם בראש העין עיר מגוריה היא מתנדבת בעמותה המחלקת מזון לנזקקים.

מבחינה מקצועית לכוכי מיומנויות ראויות לציון בתחום הטיפולי: בהתערבויותיה עם פרטים זוגות ומשפחות מצליחה להביאם למקום של התמודדות עם מצבים משברים של גיל הזקנה. כוכי מומחית  בטיפול בקשישות דיכאוניות ובבני זוג החיים ביחד עם בן/בת התלוי בהם מנצל אותם ולעיתים אף מתעלל בהם. במצב זה עובדת באופן מובנה עם בני הזוג על הפרדה אשר בסופו של דבר מועילה גם לבן/בת. הטלפון הפרטי שלה קיים ברשות המטופלים ואנשי המקצוע, וכך יוצא שהיא מאד זמינה ונגישה לכל אירוע וכל בקשה. כי בעצם לא יכולה להתנהל באופן אחר. היא קיימת, נמצאת בכל זמן ובכל מקום בשביל כולם.

לדברי צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, ""הזכייה של כוכי בפרס הנשיא היא בראש ובראשונה כבוד לעיר שלנו ולאגף הרווחה. אני גאה על כך שעובדת מסורה כמו כוכי נמנית על צוות העובדים המסורים של עיריית כפר סבא. אני מאחל לה ולכל עובדי אגף הרווחה שימשיכו במלוא המרץ את עבודתם החשובה והערכית לרווחת תושבי העיר ".

רוזי נוימן מנהלת אגף הרווחה אמרה כי, "אני מרגישה גאווה על כך שעובדת סוציאלית שלנו נבחרה כעובדת המצטיינת . כוכי כולה נשמה ענקית, עובדת חרוצה, מקצועית, אכפתית, יוזמת ומפתחת שירותים איכותיים למען אוכלוסיית המבוגרים  בעיר".

לוח מרקט כפר-סבא