נחשף תיעוד נדיר של זאב גלר, ראש העיר המיתולוגי של העיר כפר סבא המנבא את עתיד העיר
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

12/03/2015
  • התיעוד משנת 1973 שבו הוא ניבא את עתיד העיר ואמר: "כפר-סבא נערכת להיות עיר של מאה אלף תושבים בתחילת המאה ה-21".
  • התיעוד נמצא במסגרת סרט התדמית של העיר כפר סבא.
  • הסרט עלה בפייסבוק עיריית כפר סבא וצבר מאות אלפי צפיות.

עיריית כפר סבא חשפה את סרט התדמית הרשמי של העיר כפר סבא בפייסבוק העירוני. הסרט זכה למאות אלפי צפיות צפיות ומאות תגובות נרגשות של תושבים. בסרטון מוצגת העיר כפר סבא כעיר איכותית, ישראלית ובריאה, המובילה בשרון במחויבות של קיימות, בחיזוק ערכי קהילה, חברה, תרבות, חינוך ואיכות הסביבה. עוד עולה בסרטון תיעוד נדיר של ראש העיר המיתולוגי של כפר-סבא, זאב גלר, משנת 1973 שבו הוא ניבא את עתיד העיר ואמר: "כפר-סבא נערכת להיות עיר של מאה אלף תושבים בתחילת המאה ה-21". התיעוד נמצא במסגרת סרט התדמית של כפר סבא כחלק מפרויקט אותו הוביל מנהל הניו מדיה של העירייה, דותן חנסנסון.
כאמור, בחודשים האחרונים העירייה פנתה אל התושבים והציעה למעוניינים לקחת חלק בצילומי הסרט. ההיענות הייתה רבה והמשתתפים בסרט הינם מתנדבים תושבי העיר אשר מתווספים לנתון הגבוה המופיע בסרטון, כי בכפר סבא 20,400 מהתושבים הם מתנדבים. בנוסף פנתה העירייה אל התושבים בדף הפייסבוק בשאלה: "אתם חלק מצוות הקריאטיב! בימים אלו מצולם ברחבי העיר סרט תדמית לעיר כפר סבא. איזה מקום/אתר בעיר אתם ממליצים לצלם?". בין ההצעות עלו פארק כפר סבא, מבנה החאן, מתחם השוק המחודש, שלט הכניסה לעיר, מגדל המים ועוד.

דותן חנסנסון

לוח מרקט כפר-סבא