עיר חכמה: מיזם טכנולוגי המציג מידע בזמן אמת אודות פרויקטים מובילים בעיר

עיר חכמה: מיזם טכנולוגי המציג מידע בזמן אמת אודות פרויקטים מובילים בעיר

13/07/2015

רוצים לדעת להתעדכן במועדי ובשלבי ההתקדמות של שדרוג הרחוב הקרוב אליכם?

מעוניינים לדעת מתי יסתיים פרויקט הבניה או השיפוץ העירוני הקרוב לביתכם?

עיריית כפר סבא מציגה בימים אלה מיזם טכנולוגי המציג מידע בזמן אמת אודות פרויקטים הנדסיים עירוניים מובילים בעיר. את הפרויקט מקדם מנהל הניו מדיה בעירייה, דותן חנסנסון, כחלק משקיפות ונגישות המידע אותה מובילה העירייה. התושבים יכולים להתעדכן מהיום באתר העירוני ובאפליקציה אודות פרויקטים מובילים המתקיימים בימים אלה.

בעיר כפר סבא מתקיימים ברחבי העיר מגוון פרויקטים הנדסיים המשפיעים על חיי היום יום של התושב. המיזם החדש יוכל להעניק מידע על סוגים שונים של פרויקטים ביניהם שדרוג ופיתוח רחוב, בניה ציבורית חדשה, שיפוץ מבנה ציבור, החלפה ושדרוג קווי מים של תאגיד מפעל המים או החלפה ושדרוג קווי ביוב של תאגיד פלגי השרון. מי שיגלוש באתר העירייה או יבחר להיכנס באמצעות האפליקציה העירונית יוכל לגלות כי בימים אלה ממש ישנן עבודות החלפת ושדרוג קווי מים ברחוב דב הוז בקטע כצנלסון-המעפילים בשלב מתקדם וכי החלה בניית 2 בתי ספר יסודיים ואולמות ספורט בשכונות הירוקות. המידע זמין בחינם ולכולם.