עובדי עיריית כפר סבא סייעו לשכנים מקלנסואה בעבודות יזומות לקראת הרמאדן

עובדי עיריית כפר סבא סייעו לשכנים מקלנסואה בעבודות יזומות לקראת הרמאדן

24/05/2017
עובדי עיריית כפר סבא סייעו לשכנים מקלנסואה בעבודות יזומות לקראת הרמאדן (הגדל תמונה)

מסייעים לשכנים

יחסי שכנות טובה נמדדים במתן עזרה הדדית.  ואכן, עיריית כפר סבא נענתה בחיוב לבקשת ראש עירית קלנסואה לסייע בהכנות לחודש הרמד'אן הקרב ובא והפגינה יחסי שכנות טובה.

השבוע הגיעו לקלנסואה  עובדים של המחלקה לניקיון העיר כשהם מצוידים במנוף לפינוי גזם ופסולת מוצקה, טנדר ושאר אביזרי ניקוי וסייעו בניקיון  העיר ואיסוף גזם. בנוסף, צוות של המחלקה לעבודות ציבוריות  ביצע עבודת צבע במרחב העירוני בהם צביעת מעברי חציה, "במפרים" ואבני שפה על מנת להשוות לעיר אווירה נקייה וחגיגית.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, "שמחתי לקבל את הפנייה של ראש העיר של קלנסואה ועוד יותר שמח כי יכולנו לסייע לו ולתושבי עירו.  אני מאמין בשיתוף פעולה ועבודת צוות בין כלל הרשויות, קל וחומר בין רשויות הסמוכות זו לזו. אני מאחל לשכנינו מהעיר קלנסואה רמאדן ויודע שנמשיך לשתף פעולה בעתיד גם בנושאים אחרים".

ראובן אביסף מנהל מחלקת ניקיון העיר באגף איכות הסביבה, "עיריית כפר סבא קיבלה את הפנייה מראש העיר של קלנסואה ומיד החליטה לסייע לשכנים. הצוותים שלנו עבדו במרכז העיר  שכם אל שכם עם הצוותים המקומיים ואני שמח כי יכולנו לסייע לתושבי קלנסואה להתכונן לרמאדן".