עיריית כפר סבא מעתיקה את בית המתנדב למיקום חדש

עיריית כפר סבא מעתיקה את בית המתנדב למיקום חדש

12/06/2017

המעבר ילווה בשיפוץ המבנה והנגשתו בהתאם לצורכי הבאים שבשעריו.

עיריית כפר סבא קיבלה החלטה להעתיק את 'בית המתנדב' למעונם החדש במבנה הצפוני ברחוב גלר  בכפר סבא 4. גם בית האמנים של כפר סבא יעבור למיקום החדש  ויהווה בית לכל אומני העיר.

המעבר נובע מהרחבת ביה"ס ע"ש 'אילן  רמון' והפינוי הצפוי של המבנה, בו הם נמצאים כעת. המעבר ילווה בשיפוץ המבנה והנגשתו בהתאם לצורכי הבאים שבשעריו. הפרויקט נמצא כעת בתכנון מתקדם שעתיד להסתיים במהלך החודש הקרוב והשאיפה היא לצאת לביצוע בהקדם. אגף ההנדסה עמל כעת על ביצוע התוכניות וגורמי המקצוע יעדכנו בדבר תאריך הכניסה לעבודות, תכולתן ולוחות הזמנים לביצוע הפרויקט.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, "ההתנדבות הינה אחת מאבני היסוד של הקהילה שלנו מזה שנים רבות ואנו רואים חשיבות רבה בהקמת בית של קבע למתנדבים שלנו.  הבית החדש יהיה גם ביתם של אמני כפר סבא ובו יוכלו להתכנס ולהציג את עבודותיהם. תערוכות ברצוני להודות באופן אישי למתי פז חבר המועצה על מעורבותו בנושא ההתנדבות כמחזיק תיק הרווחה, לאפרים אריאלי יו"ר מועצת ארגוני המתנדבים ובאמצעותו לכלל ארגוני המתנדבים על עשייה התנדבותית רחבת היקף כל ימות השנה ".