עיריית כפר סבא תשפץ את ביה"ס אושיסקין

עיריית כפר סבא תשפץ את ביה"ס אושיסקין

12/06/2017

מדובר בשיפוץ במסגרת שיפוצי הקיץ של מוסדות החינוך בעיר

עיריית כפר סבא באמצעות אגף ההנדסה תשפץ את הבניין המערבי - מבנה רוטשילד בבית הספר "אוסישקין" וזאת במסגרת התכנית העירונית הכוללת לשיפוצי הקיץ במוסדות החינוך בעיר.

תלמידי בית הספר יזכו ללמוד במבנה מודרני ונעים שישפר את שהותם בבית הספר וישדרג את חוויית הלימוד שלהם.
הפרויקט נמצא כעת בשלבי תכנון מתקדם ועל פי התכנון יחלו העבודות בתחילת חודש יולי וימשכו כחודשיים.
צוות בית הספר יעודכן בדבר תאריך הכניסה לעבודות, תכולתן ולוחות הזמנים לביצוע הפרויקט.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, "אני שמח לבשר לתלמידים ולצוות המורים בבית הספר 'אושיסקין' כי בית הספר יעבור שיפוץ במהלך חודשי הקיץ. אני מאמין כי סביבה לימודית מטופחת ומושקעת משפיעה על איכות הלמידה של התלמידים ואני בטוח כי תלמידי אוסישקין יוכלו ללמוד באווירה מיטבית ונעימה בשנה הבאה".

לוח מרקט כפר-סבא