לראשונה בעיר- מרוץ לילה כפר-סבא ה- 1 ע"ש ניר רוזמרין ז"ל

12/06/2017

במרוץ יהיו 2 מקצים- מקצה 3 ק"מ לכל המשפחה ומקצה ה-7 ק"מ

יש להירשם בהרשמה מוקדמת באתר שוונג

כפר סבא מצטרפת לערים המובילות בארץ ובעולם ומקיימת לראשונה בתולדותיה מרוץ לילה לכל חובבי הספורט והקהל הרחב. מרוץ הלילה הראשון ע"ש של ניר רוזמרין ז"ל יתקיים 13.7.17.

במרוץ יהיו 2 מקצים- מקצה 3 ק"מ לכל המשפחה ומקצה 7 ק"מ. בשני המקצים צפויים לקחת חלק כ- 2000 משתתפים- קבוצות ספורט מאורגנות ורצים מכל הארץ, משפחות, בני נוער וילדים. על פי התכנון, יתקיים חלק מהמקצה הארוך בתוך הפארק העירוני באווירה פסטורלית וספורטיבית.

המרוץ יתקיים השנה בסגנון LATINO MUSIC ולאורך כל מסלול הריצה ישולבו  נגנים מתופפים ורקדנים, עמדות DJ עם מוסיקה לטינית ועוד. בסיום המרוץ מוזמנים הרצים, בני המשפחה וכלל הציבור ליהנות ממופע מוסיקלי לטיני סוחף וקצבי.

מרוץ הלילה נותן אפשרות לבילוי משפחתי ותרבותי ומלבד מסלולי הריצה יהיו בשטח הכינוס עמדות איפור זוהר, מופעי קרקס ברזילאי ועוד אטרקציות לכל המשפחה. כל המשתתפים במרוצים יקבלו חולצה , מדליה , תעודה ומספר חזה בו צ'יפ למדידת זמנים.

למרוץ נותני חסות ביניהם: חברת  ברוקס, קבוצת בכר, R.D TECH מתן פתרונות מחשוב , איסתא , WEBCAR , עיתון ידיעות השרון  , PROFIT.

המרוץ מאורגן ע"י רשות הספורט העירונית ויאובטח ע"י כוחות ביטחון רבים.

• רישום האירוע יתאפשר  עד תאריך 6.7 דרך אתר שוונג – אין רישום ביום האירוע.
  • חלוקת הערכות תתבצע ביום שלפני האירוע במרכז ספורט בר לב הגליל 69 בין השעות 16:00-22:0. בנוסף ביום האירוע בספורטק העירוני רח' בן יהודה  פינת דרך הפועל בין השעות 18:30-20:00

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, " אני יותר מגאה לקדם את מיזם הספורט החדש שמובילה עיריית כפר סבא. מיזם, ששם אותה בשורה אחת עם ערים ספורטיביות אחרות שמקיימות מרוצי לילה מעין אלו. מדובר באירוע ספורטיבי ומשפחתי כאחד שנותן לכולם הזדמנות שווה לקחת חלק בחגיגה ספורטיבית איכותית. אני מודה לשאול מיטלברג ולצוותו מרשות הספורט ובטוח כי כמו כל אירועי הספורט בעיר, גם אירוע זה יהייה ברמה גבוהה. אני מזמין את כל תושבי העיר להגיע , להשתתף, ליהנות  מהמרוץ ובעיקר לשמור על כושר גופני".

שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט העירונית אמר כי," עיריית כפר סבא ממשיכה בהשקעה אדירה בקידום הספורט בעיר ומאפשרת לתושבי העיר לקחת חלק באירועים עממים, תחרותיים ומגוונים שמתקיימים בעיר וביניהם - מרוץ כפר סבא, אירוע אופניים-מתגלגלים, פסטיבל ספורט, יום ספורט לגיל הרך, יום ספורט עממי בינלאומי, סטריטבול ועוד. השנה , לראשונה יתקיים מרוץ לילה בסגנון LATINO MUSIC במטרה להפוך את המרוץ לאירוע ססגוני ושמח".

להרשמה באתר שוונג לחצו כאן