עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה: כרטיס הטבות למתנדבים

אבגדהוש

עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה: כרטיס הטבות למתנדבים

14/06/2017

בימים אלה יוצאת קריאה לכל בתי העסק בעיר להצטרף למאגר העסקים, אשר יעניקו הטבה קבועה למתנדבים.

המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות בעיריית כפר סבא בשיתוף עם מועצת ארגוני המתנדבים בכפר סבא יוצאת ביזמה חשובה במסגרתה יונפק כרטיס הטבות למתנדבים. וזאת לאור העובדה כי בכפר סבא פועלים כיום למעלה  מ- 20 אלף מתנדבים וכ- 100 עמותות וארגונים. בנוסף, כפר סבא זכתה בפרסים רבים בתחום ההתנדבות ומתגאה בעשייה הקהילתית המתרחשת בעיר. מטרת היוזמה הינה להביע הערכה ולתגמל אלפי מתנדבים בעיר המשקיעים מזמנם החופשי לטובת בני העיר, הזקוקים לסיוע בתחומים שונים.

הכוונה היא להנפיק למתנדבים הפעילים באופן קבוע ולאורך זמן, כרטיס מתנדב כזיהוי וכהוקרה על פועלם, במסגרתו יוכלו לקבל קבלת הנחות בעסקים שונים בעיר. בימים אלה יוצא מכתב לבתי העסק בעיר המזמין אותם להצטרף למאגר העסקים, אשר יעניקו הטבה קבועה למתנדבים בעיר ובמקביל יזכו גם  בחשיפה של שירותיהם בקרב קהל היעד.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, " אחד מהערכים החשובים ביותר בעיר כפר סבא הינו ערך ההתנדבות. תושבי העיר בני כל הגילאים לוקחים חלק בפעילויות התנדבותיות רבות למען הקהילה, ואך טבעי הדבר שאותם מתנדבים שמשקיעים ימים ולילות למען הקהילה יזכו להטבות שונות בעיר. מדובר ביוזמה מבורכת ואני מודה לאפרים אריאלי יו"ר ארגוני המתנדבים, לאופירה מור- מזרחי מנהלת המח' למשאבי קהילה והתנדבות ולכל מי שתרם לפרויקט חשוב זה".

אופירה מור- מזרחי מנהלת המח' למשאבי קהילה והתנדבות, "מטרת הפרויקט החשוב הינה כפולה, מצד אחד אנו מעוניינים להוקיר את המתנדבים הרבים הפועלים ברחבי העיר ומצד שני לקדם את העסקים בעיר ולהגדיל את החשיפה ואת התנועה בעסקים שנותנים הטבות למתנדבים, כך שלמעשה שני הצדדים יצאו מרווחים מהפרויקט. אנו קוראים לבעלי העסקים להצטרף למאגר העסקים אשר יעניקו הטבה קבועה למתנדבים בעיר".

אפרים אריאל- יו"ר ארגון המתנדבים, "בתקופה האחרונה ולקראת הנפקת הכרטיס, אנו פועלים לריענון בתי העסק, גובה ההטבות, ורשימת המתנדבים הזכאים בעיר. פנינו עם הרעיון אל ראש העיר שראה בכך יוזמה מבורכת, שמטרתה להביע הערכה למתנדבים שמשקיעים מזמנם לטובת העיר והקהילה. בהזדמנות זו, אומר תודה לראש העיר ולצוות העירייה על הוצאה לפועל של הפרויקט".

לוח מרקט כפר-סבא