הרשמה לקרן המלגות ע"ש שושנה ופנחס ספיר בשיתוף מפעל הפיס

הרשמה לקרן המלגות ע"ש שושנה ופנחס ספיר בשיתוף מפעל הפיס

28/06/2017

באנר מלגות ספיר

סטודנטים בני העיר כפר סבא זכאים לקבלת מלגה בגובה של 10,000 ₪ בתמורה לשעות התנדבות בקהילה.

ההרשמה פתוחה החל מה- 1.7, ועד ה- 11.9.

עיריית כפר סבא וקרן המלגות ע"ש שושנה ופנחס ספיר בשיתוף מפעל הפיס מעניקים כמידי שנה מלגות לסטודנטים תושבי העיר, בגובה של 10,000 ש"ח, בתמורה לשעות התנדבותיות בקהילה בהיקף של כ- 125 שעות.

קרן המלגות הוקמה לזכרם של שושנה ופנחס ספיר ז"ל, תושבי העיר שהיו פעילים למען רווחת הפרט בעיר. המלגה מוענקת מזה למעלה מ- 40 שנים עבור תמיכה בלימודי השכלה גבוהה לבני העיר.

פנחס ספיר היה לאזרח הכבוד הראשון של כפר סבא, וכיהן בתפקידים ציבוריים רבים, ביניהם: שר האוצר, שר המסחר והתעשייה, מנכ"ל מקורות, יו"ר הסוכנות היהודית ועוד. ספיר היה ממניחי היסודות לכלכלת ישראל ופיתוח המשק בשנותיה הראשונות של המדינה. כמו כן, הוא גייס הון ציבורי ופרטי להשקעות, יזם הקמת מפעלים באזורי פיתוח, עסק בהקמת מקומות תעסוקה ברחבי הארץ ופעל להרחבת מערכת החינוך ושירותי הרווחה. אשתו, שושנה ספיר, הייתה פעילה בהתנדבות בארגון "אימהות עובדות בכפר סבא", ועסקה בפעילות למען הרווחה של תושבי כפר סבא ועזרה לפרט.

הקריטריונים להגשת המלגה:

1. המגיש צריך להיות תושב כפר סבא (רשום בתעודת הזהות, החל מראשית השנה האזרחית ומתגורר בעיר).
  2. לקראת או במהלך לימודי התואר הראשון (במוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג).
  3. בגילאי 18-35.
  4. הצטיינות בלימודים- מהווה יתרון.
  5. רקע התנדבותי – מהווה יתרון.

חשוב לציין כי הבקשה תיבחן על בסיס מצב סוציו- אקונומי של הסטודנט. הוועדה שומרת לעצמה את הזכות לדון במקרים חריגים.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי "בכל שנה מוענקת המלגה לסטודנטים רבים ומסייעת להם בתשלומי שכר הלימוד. אני מזמין את כלל ציבור הסטודנטים תושבי העיר כפר סבא להגיש בקשה למלגה ע"ש פנחס ושושנה ספיר, ומאחל לכולם שנת לימודים מוצלחת ופורייה".

מילוי הבקשה מתבצע באמצעות טופס הרישום:

טופס בקשה לקבלת מלגה

*את המסמכים הדרושים יש לסרוק ולהגיש על דיסק און קי,

למרכז הצעירים, ברחוב גלר 4 כפר סבא,

עד ה - 11.9.2017, בימים א' - ה' בין השעות 12:00-20:00.

בכל שאלה ניתן לפנות למנהלת תחום פיתוח קריירה, שירלי אטלס
בטלפון: 09-7640720 או בדוא"ל: shirlyat@ksaba.co.il

ערכת הסבר והנחיות למילוי הטופס:

מלגת ספיר- ערכת הסבר למועמד לשנת תשע"ח

לוח מרקט כפר-סבא