מינויים חדשים ומרעננים במערכת החינוך בכפר סבא

מינויים חדשים ומרעננים במערכת החינוך בכפר סבא

6/07/2017

3 מנהלות חדשות תצטרפנה למערכת החינוך העירונית בכפר סבא בשנת הלימודים הקרובה

שלוש מנהלות חדשות עתידות להצטרף בתחילת שנת הלימודים הקרובה למערכת החינוך בכפר סבא . מדובר בשלוש מנהלות בעלות ניסיון חינוכי רב.

הראשונה - שושנה קייזר, שנבחרה לנהל את מרכז התמיכה היישובי (מתי"א), הינה בוגרת תואר ראשון  בחינוך מיוחד וקרימינולוגיה  ותואר  M.sc  מוסמך במדעי הניהול ובהתנהגות ארגונית  והינה בעלת ניסיון חינוכי רב בעיקר בתחום החינוך המיוחד, בו עסקה שנים רבות. בין היתר ניהלה קייזר את סניף "ניצן" ואת בית הספר "עמל" לחינוך מיוחד בחולון ובתפקידה האחרון ניהלה את בית הספר "ישגב" בתל אביב.

המנהלת השנייה שתיכנס לתפקידה היא -  יעל יונוביץ', שתנהל את חטיבת הביניים שז"ר. יונוביץ' תושבת העיר, היא בעלת תואר שני (M.Ed) במנהל חינוך ובשנים האחרונות כיהנה במגוון רחב של תפקידים ביניהם: מחנכת, רכזת שכבה, סגנית מנהל בבית החינוך ע"ש רבין בתל מונד ומנהלת בית הספר הקהילתי ממלכתי בהוד השרון.

המנהלת השלישית שתשתלב במערכת החינוך בכפר סבא היא אורלי זימן, שתנהל את בית הספר "גוונים" – ביה"ס לחינוך מיוחד. זימן היא בעלת תואר שני במנהל ובמנהיגות חינוך בהצטיינות מאוניברסיטת תל אביב ואת ניסיונה המקצועי צברה במגוון רחב של תפקידים בחינוך המיוחד. בין היתר שימשה כרכזת פדגוגית בית ספרית, רכזת אימון והדרכה, מורה מאמנת, רכזת שכבת תלמידי התפקוד גבוה ועוד. בנוסף,  שימשה גם כמדריכה מומחית בתחום האוטיזם (ASD) במתי"א בתל אביב.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אמר כי, "מערכת החינוך בעיריית כפר סבא נחשבת למערכת חינוך מובילה ומתקדמת המחנכת את תלמידיה למצוינות יחד עם חינוך לערכים של כבוד האדם. אני מברך את שלוש המנהלות החדשות ומאחל להן בהצלחה רבה בתפקידן החדש".

אורלי פרומן, מנהלת אגף החינוך בעיריית כפר סבא, הוסיפה כי ,"אני שמחה על בחירתן של שלוש המנהלות החדשות למערכת החינוך שלנו. יעל יונוביץ, שוש קייזר ואורלי זימן מביאות עמן ניסיון רב בתחום החינוך והניהול, כל אחת בתחומה. ניסיון אשר ממנו תתעשר מערכת החינוך בעיר. אני מאחלת להן הצלחה רבה במשימה החשובה הניצבת לפניהן''

לוח מרקט כפר-סבא