צעירים מכפר סבא השתתפו בפרויקט "תגלית" וארחו צעירים מקולומבוס אוהיו לארוחת ערב ישראלית
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

6/07/2017

מדובר בפרויקט משותף למרכז צעירים בכפר סבא ושותפות קולמבוס, אוהיו- כפ"ס מטעם הסוכנות היהודית במסגרתו מגיעים צעירים ומכרים את הארץ והעיר

מרכז צעירים בכפר סבא ושותפות קולמבוס, אוהיו- כפ"ס מטעם הסוכנות היהודית הוציאו מחזור נוסף  של תכנית "תגלית" ייחודית המיועדת לצעירים מכפר סבא. במסגרת תכנית "תגלית" לקחו חלק 7 חיילים מכפר סבא והשתתפו בעשרה ימים מלאים לצד סטודנטים אמריקאים  מעיר השותפות התאומה של כפר סבא-  קולומבוס אוהיו.

הקבוצה טיילה בכל הארץ ואף הגיעו לאחר הצהריים של אירוח בכפ"ס, שכלל מפגש עם בוגרי תגליות קודמות מכפ"ס. במסגרת המפגש המשותף התקיימו מעגלי שיח במגוון רחב של נושאים ביניהם-  אתגרים צעירים בעולם, דרכים לשימור הקשר בין יהודים בתפוצות לישראלים צעירים ועוד. המפגש האישי והמרגש הזה עם בית ישראלי מהווה את אחת נקודות השיא של התכנית, מה שמחזק את התכנית כאחת שבונה קשרים ארוכי טווח בין צעירים ישראלים לאמריקאים.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר אומר כי, "מדובר בפרויקט ערכי וחשוב במסגרתו מכירים צעירים יהודיים מהתפוצות את הארץ ובמיוחד את העיר שלנו כפר סבא. אני גאה בכל מי שלקח חלק בפרויקט, ומקווה כי הלב הרחב של הישראלים והכפר סבאים בפרט יביא לעלייה גדלה של הצעירים בתפוצות".

ליאור רון, מנהלת תחום מעורבות חברתית במרכז צעירים בכפר סבא, "אנחנו מתרגשים כל פעם מחדש לפגוש עוד צעירים כפרסבאים שרוצים להראות את הבית הכפרסבאי והישראלי שלהם ולארח מכל הלב, גאים בקבוצת הבוגרים של התכנית שלוקחים חלק אקטיבי ומשמעותי בפעילויות".

(צילום: תומר חלי)

לוח מרקט כפר-סבא