בשורה לזוגות צעירים בכפר סבא- במסגרת פרויקט התחדשות עירונית בגבעת אשכול ימכרו 100 דירות במיחירים מוזלים משמעותית

13/07/2017

עיריית כפר סבא והחברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא שמחות לבשר לכל הזוגות הצעירים בעיר כי במסגרת פרויקט ההתחדשות העירונית בגבעת אשכול ימכרו 100 דירות במחירים מוזלים משמעותית לזוגות צעירים.

במהלך החודש האחרון הוכרז על זוכה, במכרז לאיתור יזם להקמת הפרויקט  והוא שותפות החברות אופק שלי בע"מ ושריקי גרופ בע"מ. החברות עמדו, כמובן, בכל תנאי המכרז ומאחוריהן שנים רבות של ניסיון ואלפי יחידות דיור, לרבות בתחום ההתחדשות העירונית.

פרויקט ההתחדשות העירונית בגבעת אשכול, הינה יוזמה של עיריית כפר סבא באמצעות החברה הכלכלית, במטרה לשדרג ולפתח את השכונה עבור תושביה. הפרויקט מאגד כ- 400 יחידות דיור, מהם 224 יחידות קיימות אשר יעברו שיפוץ והרחבה ועוד כ- 170 יחידות דיור חדשות. זאת ועוד, כמחווה לאוכלוסייה הצעירה, הוסכם עם היזם הזוכה על מכירה מוקדמת של כ- 100 דירות בהטבה משמעותית.

מכירת הדירות תעשה בדרך של הגרלה לזכאים אשר יעמדו בקריטריונים אשר יקבעו ע"י העירייה למטרה זו.
הפרויקט מצטרף לשורת פרויקטים ארוכה של עיריית כפר סבא בחסות החברה הכלכלית, כגון  מתחם "האוניברסיטה" ופרויקט "רוזנבלום".

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, "מדובר בבשורה של ממש עבור צעירי העיר, המבקשים לשוב ולהתגורר  בעיר שלנו  ואני שמח שיכולנו לקדם אחד התחדשות עירונית, לשדרג  את מראה השכונה, להביא לה אוכלוסיות חדשות  ולהטיב עם הצעירים שלנו. אני מברך על הפרויקט ומודה לעמירם מילר חבר המועצה, שהעלה את הסוגיה לסדר היום והעיר את עינינו בנושא" .

עמירם מילר חבר המועצה , "אני שמח שהעירייה דאגה להנחה משמעותית לזוגות צעירים כחלק מההתחדשות העירונית והשכונתית  וכולנו תומכים במהלך חשוב זה ועומדים מאחוריו".
אלעד קנדל מנכ"ל החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא אמר כי, "פרויקט זה הינו מהחשובים בעיר בתחום ההתחדשות עירונית ואנו שמחים לשלב בפרויקט הטבה לזוגות צעירים בכפר סבא. השילוב  יעלה את ערך הנכסים בשכונה ויכנס רוח חדשה וצעירה לשכונת גבעת אשכול".

לוח מרקט כפר-סבא