19/07/2017
מ"מ וסגן ראש העיר כפר סבא, צביקה צרפתי, שיגר מכתב תנחומים לבני משפחות ההורגים בפיגוע בהר הבית (הגדל תמונה)

במכתב ציין כי "הקשר העמוק בין עם ישראל לבין העדה הדרוזית הוא קשר ארוך שנים טבול בדמם של בנינו ובנותינו היקרים. אנו נמשיך לצעוד יחד שכם אל שכם עד שישרור שלום בארצנו ונוכל לשבת איש איש תחת גפנו ותאנתו"

מ"מ וסגן ראש העיר כפר סבא, צביקה צרפתי, שיגר מכתב תנחומים לבני משפחות ההורגים בפיגוע הרצחני בהר הבית שאירע ביום שישי האחרון. בפיגוע נרצחו שני שוטרים, בני העדה הדרוזית, רס"מ האיל סתאוי תושב מרר ורס"מ כמיל שנאן תושב חורפיש. כאות הזדהות עם אבלם הכבד של בני העדה הדרוזית, תלתה עיריית כפר סבא את דגל העדה בחזית בניין העירייה.

במכתב אישי ציין מ"מ וסגן ראש העיר צביקה צרפתי כי "הקשר העמוק בין עם ישראל לבין העדה הדרוזית הוא קשר ארוך שנים טבול בדמם של בנינו ובנותינו היקרים, שהגנו בגופם על בניין הארץ ובטחונה. הפיכת מקום קדוש לזירת פיגוע היא מעשה נתעב שמטרתו להצית אש בין הדתות השונות באזור. אנו נמשיך לצעוד יחד שכם אל שכם עד שישרור שלום בארצנו ונוכל לשבת איש איש תחת גפנו ותאנתו".

עוד הוסיף כי "תושבי העיר כפר סבא דואבים על חייהם שנגדעו בטרם עת, ומבקשים להעביר לבני המשפחות את תנחומינו הכנים. שלא תדעו עוד צער".