עיריית כפר סבא תפתח בתחילת שנת הלימודים תשע"ח שמונה גני ילדים חדשים בעיר

אבגדהוש

עיריית כפר סבא תפתח בתחילת שנת הלימודים תשע"ח שמונה גני ילדים חדשים בעיר

26/07/2017

מדובר ב- 3 אשכולות גני ילדים, שניים בשכונות הירוקות: ברחוב נעמי שמר וברחוב רפפורט, ואשכול נוסף ברחוב גבורות במרכז העיר

עלות כוללת של הפרויקט כ- 13 מיליון ₪

עיריית כפר סבא, באמצעות החברה הכלכלית, תקים במהלך שנת 2017, שמונה גני ילדים במספר מוקדים שונים בעיר ובעלות של כ- 13 מיליון ₪. מדובר ב-3 אשכולות גני ילדים, שניים בשכונות הירוקות. בשכונת רפפורט (שכונה 80) יבנו 4 גנים: דפנה, מרווה, תלתן וכרכום, שניים מהם חינוך מיוחד. ברחוב נעמי שמר יבנו 2 גנים נוספים: סול ומצלתיים, ואשכול נוסף יבנה ברחוב גבורות במרכז העיר, ויכלול 2 גנים בחינוך המיוחד: פנינה ויהלום. חשוב לציין כי יפתח גן נוסף לחינוך הממלכתי דתי, גן נבל, בשכונת עלייה.

הגנים החדשים יחלו את פעילותם בשנת הלימודים הקרובה תשע"ח, בחודש ספטמבר 2017, כחלק ממענה לאוכלוסייה הצעירה ולגידול הדמוגרפי המבורך ההולך וגדל בעיר כפר סבא.

כמו כן, כמידי שנה עיריית כפר סבא מבצעת שיפוצים במוסדות חינוך ברחבי העיר במהלך חופשת הקיץ. השנה, עבודות השיפוץ והסדרת התשתיות יתבצעו באמצעות מחלקת תחזוקת מבנים באגף ההנדסה, ועל פי תכנית עבודה שנתית מסודרת. שיפוץ מבני החינוך: גנים ובתי ספר, יכלול, בין היתר: שדרוג חלונות ודלתות, שיפוץ חדרי שירותים, צביעת קירות, חיפוי קרמיקה, תאורה, הנגשת מבנים, גינון ועוד.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "המגמה של תושבים צעירים הבוחרים לגור בכפר סבא הובילה לנתוני צמיחה דמוגרפיים, שהובילו אותנו לתכנן, לבצע חשיבה ולהיערך באופן מקצועי לשנים הבאות. לכן, בימים אלו אנו מובילים את בנייתם של 8 גני ילדים ברחבי העיר שיתנו מענה לרווחת התושבים"

אלעד קנדל, מנכ"ל החברה הכלכלית, "החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא בונה בשנים האחרונות, בעבור העירייה, אשכולות גנים חדשים בכל רחבי העיר. הגנים החדשים מעוצבים בהתאם לרוח הזמן, כשהילדים והצוותים נהנים ממרחבים, עיצוב, נוחות תפעולית וגן נגיש. אני מאחל לילדים ולצוותים שנת לימודים מהנה".

אורלי פרומן, מנהלת אגף החינוך, "אני שמחה על הבנייה החדשה של גני הילדים. גנים יפים ונוחים לפעילות חינוכית לגיל הרך. כמו כן, מערך השיפוצים הנרחב ייתן מענה לחידוש מבני מוסדות החינוך וטיפול בבעיות בטיחות. אני מאחלת לכולנו שנה טובה ומוצלחת".

לוח מרקט כפר-סבא