עיריית כפר סבא והשירות הווטרינרי העירוני חילצו כלבה שנתקעה על גג בית בעיר

עיריית כפר סבא והשירות הווטרינרי העירוני חילצו כלבה שנתקעה על גג בית בעיר

26/07/2017

עיריית כפר סבא והשירות הווטרינרי העירוני כפר סבא רעננה חילצו כלבה שנתקעה על גג בית. לאחרונה התקבל דיווח מתושבת העיר בשעות הבוקר המוקדמות, שדיווחה כי כלבתה קפצה ממרפסת הבית בקומה השנייה אל גג השכנים. עוד ציינה כי מדובר בכלבה שאומצה מהכלבייה וכי היא סובלת מחרדה.

למקום הגיע המפקח הווטרינרי שמיהר לנתח את האירוע והבין שיש לבצע חילוץ שקט על מנת לא להוסיף לבהלת הכלבה. תחילה הוא נכנס לסביבתה במטרה לנטוע בה בטחון, והיא התרגלה אליו. בהמשך חילץ אותה דרך מרפסת הבית, ובבטחה בחזרה אל בעליה.

ד"ר רוני וילדר, הווטרינר העירוני, "המחלקה הווטרינרית בכפר סבא עובדת סביב השעון, במטרה לעזור לבעלי החיים בסביבה העירונית. באם אין בעלים, לאחר חילוצם מועברים כלבים וחתולים לכלבייה העירונית, שם הם זוכים לטיפולם המסור של המתנדבים. אני מברך על החילוץ המהיר והבטוח".

יונתן מדמון, המפקח הווטרינרי שטיפל במקרה, מסר כי "לאחר כמה ניסיונות שקטים ובלי לחץ הצלחתי לשים רצועה על הכלבה והרמתי אותה חזרה למרפסת ומשם לתוך הבית. הכלבה הייתה בלחץ אך הראתה סימנים חיוניים והתושבת שהזעיקה אותנו הייתה נרגשת ואסירת תודה. סוף טוב הכול טוב".

תושבים המעוניינים לעזור ולהתנדב בטיפול בבעלי החיים מוזמנים ליצור קשר עם השירות הווטרינרי העירוני כפר סבא- רעננה בטל' 09-7710785.

לוח מרקט כפר-סבא