עיריית כפר סבא יוצאת לדרך ומצטרפת לפרויקט "ניצנים" צהרונים מסובסדים

עיריית כפר סבא יוצאת לדרך ומצטרפת לפרויקט "ניצנים" צהרונים מסובסדים

9/08/2017

עיריית כפר סבא יוצאת לדרך ומצטרפת לפרויקט- "ניצנים" צהרונים מסובסדים שיזמו משרד האוצר ומשרד החינוך ופותחת את ההרשמה

החברה העירונית לתרבות ופנאי בשיתוף הנהגת ההורים העירונית דנים בימים אלה במתווה הסופי של התכנית לרווחת הילדים

עיריית כפר סבא יוצאת לדרך ומצטרפת לפרויקט הארצי- "ניצנים" לצהרונים מסובסדים ובהתאם לכך פותחת ההרשמה לשנת הלימודים הבאה. גורמי המקצוע העירוניים נמצאים בימים אלה בקשר רציף עם הנהגת ההורים על מנת לסכם יחד את  פרטי המתווה בכללותם. בשלב זה העירייה והנהגת ההורים הגיעו לסכמות על מרבית הפרטים המשמעותיים .

במסגרת מודל הצהרונים בכפר סבא על תכנית ניצנים הארצית הוחלט כי ילדים בכיתות א'- ב' ישלמו בעבור הצהרון כ- 785 ₪, ותלמידי כיתות ג' ישלמו כ- 935 ₪. עוד נקבע כי הילדים יקבלו ארוחת צהריים בריאותית ומזינה, פעילויות העשרה ושני אנשי צוות בכל כיתת צהרון.

כאמור, עיריית כפר סבא תשתתף בתכנית הצהרונים, כחלק מתכנית "נטו משפחה" על צהרונים מסובסדים לתלמידים בגני הילדים הציבוריים ובכיתות א'- ב'. במסגרת זו יזכו התלמידים בתכנים לימודיים וערכיים, ביניהם: פעילויות חברתיות, חוגים, פיתוח חשיבה יצירתית, סיוע בשיעורי הבית ועוד.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "מדובר בתכנית חדשה ומבורכת ואנו מאמצים את התכנית. אנו רואים בכך נדבך חשוב בסיוע  ועזרה לתושבי העיר ובעיקר להורים שעובדים במשרות מלאות . לכן העירייה תפעיל בשנת הלימודים הקרובה את תכנית הצהרונים המסובסדת של משרדי החינוך והאוצר, לרווחת תושבי העיר. בימים אלה אנו נמצאים בקשר עם הנהגת ההורים העירונית ומסכמים את המתווה הסופי של הצהרונים".

למידע נוסף והרשמה