עיריית כפר סבא ומפעל המים משיקים מגרש חנייה חדש בקאנטרי גלי השרון לרווחת התושבים
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

9/08/2017

עיריית כפר סבא ומפעל המים השיקו לאחרונה מגרש חנייה חדש אשר נבנה ע''י החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא צמוד לקאנטרי גלי השרון, הכולל כ- 45 חניות נוספות לרווחת התושבים והמבקרים, ובעלות של כ- 650,000 ₪.

מגרש החנייה החדש בקאנטרי גלי השרון

מגרש החנייה הוקם על קרקע, שהתפנתה בעקבות מעבר מגרשי הטניס לשכונה הירוקה ועקב מצוקת חנייה באזור הן בקרב מבקרי ומנויי הקאנטרי והן בקרב תושבי הרחובות הסמוכים בעיקר בחודשי הקיץ ובחגים.

מזה שנים רבות ארבעת מגרשי הטניס בשיכון וותיקים הממוקמים בצמוד לקאנטרי גלי השרון היו בבעלות מפעל המים ובתפעול זכיין ממוקמים, כשמצבם היה רעוע ונדרשה השקעה רבה להפיכתם למגרשי טניס מודרניים העומדים בתקני רשויות הספורט. עובדה זאת לצד הביקוש הרב לחנייה הביאו את עיריית כפר סבא ומפעל המים להחלטה על הקמת מגרש החנייה החדש והקמת מרכז טניס חדש ומודרני בשכונות הירוקות.

בהקשר זה, לפני כשנה השיקו, העירייה ומפעל המים, את מרכז הטניס אשר נבנה ע''י החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא במשכנו החדש, בשיתוף הטוטו ובעלות של כ- 8 מיליון ₪. המרכז כולל 6 מגרשי טניס, מגרש אימון, מקומות ישיבה רבים לצפייה במשחקים, מבנה מנהלה, מלתחות ותאי שירותים לנוחיות המבקרים.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "עיריית כפר סבא מברכת על שיתוף הפעולה הפורה עם מפעל המים בשני הפרויקטים המדוברים לרווחת תושבי העיר. מגרש החנייה החדש שנבנה צפוי לתת מענה לרווחת עשרות המבקרים המגיעים לקאנטרי ולתושבים בשכונות הצמודות. כמו כן, מגרשי הטניס החדשים נבנו בסטנדרטיים בינלאומיים".

עמירם  מילר מחזיק תיק התחבורה , "העיריה ואגף ההנדסה עושים רבות להקלת מצוקת החניה ואף יזמו את פיתוח החניון ליד מגרשי הטניס לשעבר , שישמש את תושבי השכונה ואף את הציבור הרחב הזקוק לשירותי הממשלה
(מס הכנסה ובית המשפט הסמוכים). בנוסף, יש לציין כי מגרשי החניה שפותחו ליד מגרשי הטניס החדשים (בשכונות הירוקות) אפשרו הקמת מסוף תחבורה ציבורית ותוספת קווי תחבורה ציבורית מהשכונות הירוקות ואליהן וכן קו התחבורה הציבורית מהשכונות הירוקות לתל אביב , שיפתח בקרוב".

יצחק יואל, יו"ר מפעל המים, "שמחנו לשתף פעולה עם העירייה בכדי למצוא פתרון הולם, שיביא לפתרונות כוללים למצוקות התושבים, הן מבחינת חנייה והן מבחינת מקום הולם לפעילות טניס. תושבי העיר כפר סבא כבר נהנים ממרכז הטניס החדש, וכעת יוכלו ליהנות גם מתוספת החנייה בקאנטרי".

אלעד קנדל מנכ"ל החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא,  "בשנים האחרונות ישנה עלייה בהחזקה של כלי רכב לכל משפחה, החברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא לוקחת חלק במאמצים עירוניים במתן פתרונות לרווחת התושבים. החברה הכלכלית הכשירה בשנתיים האחרונות מאות חניות ברחבי העיר חלקן קבועות וחלקן זמניות ואנו פועלים כשרווחת הציבור לנגד עינינו".

מגרש החנייה החדש בקאנטרי גלי השרון

(צילום: החברה הכלכלית)