מ"מ וסגן ראש העיר, צביקה צרפתי, סייר יחד עם חברי הנהלת העירייה וחברת המועצה עו"ד רויטל לן כהן במוסדות החינוך ברחבי העיר לרגל פתיחת שנת הלימודים

6/09/2017

כחלק מהפעילות היזומה ביום הראשון ללימודים איישו בכירי העירייה ועובדיה את הצמתים ומעברי החצייה בסביבת מוסדות החינוך וסייעו לילדים להגיע לבתי הספר

צביקה צרפתי ממ וסגן ראש העיר ביקר בגני הילדים ושומר דרך

מ"מ וסגן ראש העיר, צביקה צרפתי סייר יחד עם חברי הנהלת העירייה במוסדות החינוך ברחבי העיר לרגל פתיחת שנת הלימודים. לסיור התלוותה גם עם חברת המועצה עו"ד רויטל לן כהן ויחד עמדו על ההיערכות של מוסדות החינוך.

בתחילתו של היום קיימה עיריית כפר סבא באמצעות הרשות העירונית לבטיחות בדרכים מבצע משולב במסגרתו שימשו עובדי עיריית כפר סבא כמעבירי דרך ואיישו את הצמתים ומעברי החצייה בסביבת מוסדות החינוך. מ"מ וסגן ראש העיר, צביקה צרפתי, שהוצב בסמוך לבית הספר בר אילן, קיבל את פני הילדים וההורים ואיחל לכולם שנת לימודים מוצלחת ובטוחה. המבצע התפרש על פני שלושת הימים הראשונים לבית הספר, במטרה לסייע לתלמידים לחצות את הכבישים ולהגיע אל בית הספר בבטחה. חשוב לציין כי המבצע מתקיים בשיתוף המשטרה, השיטור העירוני, רשות החנייה והפיקוח ומשרד התנועה.

בהמשך היום ביקר מ"מ וסגן ראש העיר יחד עם חברת המועצה עו"ד רויטל לן כהן בגני הילדים החדשים, שם קבעו את המזוזות ובירכו את הילדים ואת הגננות. כמו כן, ביקרו בבתי הספר שהחלו את לימודיהם, ביניהם: חטיבת הביניים אלון, תיכון כצנלסון, חטיבת שז"ר ובית הספר היסודי שילה, אשר  בכולם החלו לכהן מנהלים חדשים.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "עיריית כפר סבא שמה בראש סדר היום העירוני את המאבק בקטל בדרכים, המחייב תכנון מוקדם ושיתוף פעולה יעיל ומתואם בין כלל הגורמים המטפלים. כבכל שנה התגייסנו לסייע לתלמידים להגיע בבטחה למוסדות החינוך בעיר, וכך גם השנה שימשנו כמעבירי דרך בצמתים ובמעברי החצייה. אני מאחל לכל הילדים והתלמידים הכפר סבאים שנת לימודים מוצלחת והעיקר בטוחה".

רויטל לן כהן, חברת מועצת העיר, "היום הראשון ללימודים הוא יום מרגש. לראות את העיניים המחייכות של הילדים ואת הרוגע של ההורים שווה כל מאמץ וכל משאב שהושקעו. אני שמחה שיש ביכולתי, כחברת מועצה, לתרום למאמץ זה, בין אם בקביעת מדיניות חינוכית ובין אם בהעמדת המשאבים המתאימים לצורך זה. בהצלחה לכל התלמידים שלנו".

סיגל שיטרית, מנהלת הרשות העירונית לבטיחות בדרכים, "פתיחת שנת הלימודים כוללת היערכות רב תחומית בהם שותפים העירייה, כוחות הביטחון והקהילה. במבצע מיוחד זה מתבצעת נוכחות מוגברת ברחבי העיר בנוסף למעבירי הדרך ולמשמרות הזה"ב הפרוסים כל ימות השנה בקרבת מוסדות החינוך. בימים אלה כולנו יחד נלחם על החיים בדרכים ונסייע לכלל תלמידי כפר סבא לחצות בבטחה. אני פונה לכל משתמשי הדרך בדגש לנהגים, להתגייס ולנהוג ע"פ כללי הזהירות והבטיחות בדרך, וברצוני לאחל שנת לימודים מוצלחת ובטוחה בדרכים".