צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר במכתב לראש הוועדה המחוזית- החזירו את תכנית המתאר של כפר סבא לדיונים בוועדה המקומית

19/09/2017
צביקה צרפתי

המכתב נכתב בעקבות האישור שנתנה הועדה המחוזית לעיריית הרצליה למשוך את תכנית המתאר שלה.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר כפר סבא פנה הבוקר במכתב רשמי למתכננת מחוז מרכז מטעם הועדה המחוזית לתכנון ובנייה האדריכלית דניאלה פוסק בבקשה למשוך את תכנית המתאר של העיר כפר סבא ולחזירה לדיונים בוועדה המקומית.

במכתבו כתב צרפתי כי, "בהמשך לבקשת עיריית כפר סבא להשבת תכנית המתאר הכוללנית לדיון מחודש במסגרת הועדה המקומית לתכנון ובנייה  ובהמשך להחלטת הועדה המחוזית תל אביב, בדבר תכנית המתאר של הרצליה, כפי שהתקבלה השבוע, נבקש ליישם החלטה זהה בדבר תכנית כפר סבא.

עוד הוסיף צרפתי כי, "לאור התשובה שהתקבלה בהמשך לבקשתנו להשבת התכנית, כי הדיון אודותיה יערך במסגרת דיוני ההתנגדויות, אנו מבקשים לייתר את דיוני ההתנגדויות ולפעול באופן המהיר ביותר להשבת התכנית לסמכותה של הועדה המקומית".

כזכור, עיריית כפר סבא פעלה בנחישות ובאסרטיביות אל מול הוועדה המחוזית למשיכת תכנית המתאר הכוללנית לעיר והשבתה לדיוני הועדה המקומית לתכנון ובנייה, וזאת בהמשך להחלטה שהתקבלה בדיוני מועצת העיר.

לוח מרקט כפר-סבא