בשורה לצרכני התחבורה הציבורית בכפר סבא: חברת מטרופולין תפעיל שני קווים חדשים בעיר

3/10/2017

• קו 569- מכפר סבא לארלוזורוב בתל אביב

• קו 42 - מכפר סבא לפתח תקווה

בשורה לתושבי כפר סבא משתמשי התחבורה הציבורית- עיריית כפר סבא, באמצעות מחלקת התחבורה באגף ההנדסה, מציגה שני קווי אוטובוס חדשים שיחלו לפעול בעיר, יעדם: תחנת סבידור מרכז בתל אביב ובית החולים בילינסון בפתח תקווה.

קו 569 מכפר סבא צפון ישירות לתחנת הרכבת סבידור מרכז/ מסוף ארלוזורוב בתל אביב, יחל את פעילותו בתחילת נובמבר. הקו יחל את נסיעתו מהשכונות החדשות, ובדרך יפעלו תחנות העלאה, ביניהן: נעמי שמר, משה סנה, טשרניחובסקי- ויצמן, מסוף רעננה, מחלף מורשה, מחלף גהה, דרך זאב ז'בוטינסקי- מכון מור ומתחם הבורסה. חשוב לציין כי המסלול זהה בשני הכיוונים.

בהקשר זה, לאחרונה החל לפעול קו 42 מכפר סבא לפתח תקווה. הקו יצא מרחוב יד חרוצים/ התע"ש, ויעצור בתחנות רבות בכפר סבא, הוד השרון ופתח תקווה, ביניהן: ויצמן, קניון ערים, תחנת רכבת סוקולוב, מרכז מסחרי ירקונים, אה"ת סגולה,רחוב זאב ז'בוטינסקי, טרומפלדור ובית רבקה. תדירות הקו גבוהה, ותפעל לאורך כל היום. מסלול הקו זהה בשני הכיוונים.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "הקווים החדשים יעברו ברחבי העיר, יתנו מענה מתאים לתושבי העיר הנוסעים לתל אביב ופתח תקווה ויקרבו אותם ליעדיהם. אני מברך על פעילותה של מחלקת התחבורה שמשקיעה מאמצים רבים אל מול משרד התחבורה וחברת 'מטרופולין' מתוך התחשבות בצורכי התושבים ומודה גם לעמירם מילר, חבר מועצה ומחזיק תיק התחבורה על פועלו לקידום נושא התחבורה בעיר".

עמירם מילר, חבר מועצה ומחזיק תיק התחבורה, "השיפור בתחבורה הציבורית והקלת הנגישות בין כפר סבא מערב לתל אביב בעזרת קו 569 החדש הינו נדבך נוסף במדיניות העירייה לצמצום השימוש ברכב הפרטי ועידוד תושבים לנסיעה בתחבורה הציבורית. נמשיך במדיניות זו ונשביח את השירות לתושב על ידי הגדלת תדירות האוטובוסים ברחבי העיר וכן בשיפור הנגישות לתחנות הרכבת".

» לאתר מטרופולין

לוח מרקט כפר-סבא