תושבי העיר כפר סבא הגיעו לחגוג באירוע המרכזי והמסורתי "סוכות בפארק" בסימן הוקרה לארגון "מועדון רוטרי"

15/10/2017

באירוע התקיימה הופעתו של הזמר רותם כהן

אירוע סוכות בפארק

תושבי העיר והאזור גדשו את הפארק העירוני והגיעו לחגוג יחד את האירוע המרכזי והמסורתי של חג הסוכות אותו מארגנת עיריית כפר סבא באמצעות מחלקת אירועים באגף התרבות, שעמלה רבות על הפקת האירוע.

כבכל שנה הוענק מגן ההוקרה לארגון מתנדבים פורץ דרך, והשנה הוענק המגן לארגון "מועדון רוטרי" בעיר. האירוע התקיים במעמד: מ"מ וסגן ראש העיר- צביקה צרפתי, מנכ"לית העירייה- אשרת גני גונן, נשיא מועדון רוטרי- עודד שוהם ומכובדים  נוספים.

"מועדון רוטרי" פועל בכפר סבא מעל 50 שנים, והוא קיבל את מגן ההוקרה על עשייתו החברתית הענפה והמבורכת למען הקהילה בעיר. פעילותו ענפה ומתבטאת במגוון פרויקטים, ביניהם: סיוע לחיילים בודדים, סיוע לקשישים במועדונים הקהילתיים, הענקת מלגות לתלמידים מצטיינים, תמיכה בפעילות בבית מוסיקה לנוער, רכישת אופניים ייחודיים לאוכלוסייה המיוחדת ורבים נוספים. כמו כן, למועדון קרן פרסים המעודדת הצטיינות במקצועות טכנולוגיים לצד פעילות קהילתית, ומאז שהוקמה חילקה למעלה מ- 1,000 פרסים. יתרה מזאת, השנה יחל פרויקט בשיתוף רדיו סול ועמותת אקי"ם, במסגרתו יפעילו ילדי אקי"ם בכפר סבא תחנת רדיו אינטרנטית. התחנה תחל לפעול לאחר קורס מותאם, ובליווי מתנדבי מועדון רוטרי.

לאחר הטקס, חלוקת המגן והברכות הופיע הזמר, רותם כהן, שחתם את האירוע המושקע בהופעתו הסוחפת.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "אלפי האנשים, שהגיעו אמש לאירוע המסורתי של חג הסוכות שהתקיים בפארק העירוני היו ההוכחה שהקהילה שלנו הינה קהילה מגובשת ומלוכדת שלמרות מזג האוויר בחרה לחגוג יחד במופע סוחף של רותם כהן.

שמחתי להעניק לארגון "רוטרי" את  מגן ההוקרה של העיר כפר סבא על פעילותם הענפה לאורך השנים. אני חש גאווה על כך שמועדון "רוטרי'" הוא חלק מהפסיפס החברתי והקהילתי בעיר. עיר שמורכבת מאנשים אכפתיים, אשר בהם מוטבעים ערכי המעורבות החברתית והעשייה ההתנדבותית.

אחדות, התנדבות וסיוע למען האחר הם אבני הדרך שהופכים אותנו לקהילה עירונית חזקה ואיתנה, בה כל פרט ופרט הינו בעל משמעות. אנו נמשיך לפעול על מנת לקדם את העיר ואיכות החיים בה למען תושביה".

עודד שוהם, נשיא מועדון רוטרי בכפר סבא, "אנו פועלים למען הקהילה בעיר בתחומים מגוונים, ומגן ההוקרה הוא הבעת תודה למתנדבי רוטרי על פעילותם לאורך השנים. בכל שנה אנו מתאימים את תרומתנו לצרכים העדכניים של תושבי העיר, ומקדמים את הדור הצעיר אל עתיד מתקדם. לכל תושבי העיר בכלל ובפרט למתנדבים נאחל שנה טובה ומוצלחת. תודה על הערבות ההדדית".

הזמר רותם כהן בהופעה באירוע סוכות בפארק

לתמונות האירוע בפייסבוק העירוני