גל רבינוביץ', יו"ר מועצת הנוער העירונית מכפר סבא יקבל את פרס שר החינוך על התנדבותו

8/11/2017

גל רבינוביץ', יו"ר מועצת הנוער העירונית בכפר סבא, יקבל את פרס שר החינוך ע"ש אלעד ריבן ז"ל על התנדבותו מטעם מחוז מרכז וברמה הארצית. גל לומד בכיתה י"ב בבית הספר הדמוקרטי, מתנדב במסגרת מרכז הנוער העירוני של עיריית כפר סבא, והגשתו לפרס התבצעה באמצעות המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות.

גל רבינוביץ'

גל מתנדב כבר כ- 6 שנים במרכז הנוער העירוני, והספיק להתנדב במגוון תפקידים, ביניהם: דובר ומזכ"ל מועצת הנוער ובמועדון המוסיקה גלריה 29. כיום, כאמור, מכהן כיו"ר מועצת הנוער בעיר, מוביל את כלל ההחלטות ומפקד על שלל פעילויות לנוער הכפר סבאי. בשנה האחרונה אף קיבל את אות הוקרה על התנדבותו מטעם עיריית כפר סבא, יחד עם 17 בני נוער נוספים.

נוסיף כי גל משתתף גם בפרויקט "HUB חברתי" במרכז הנוער בשיתוף חברת "אריקסון פתרונות מדיה", בו חולקים בני נוער חממה טכנולוגית בה הם חושבים ויוצרים סטארטפים בסיוע מנטורינג. במסגרת המדוברת הוא מוביל את פיתוחה של אפליקציית TeenKS, כרטיס דיגיטלי המיועד לנוער בעיר ומעדכנת בנושאי אירועים, פעילויות, קורסים והטבות. כמו כן, מוביל יחד עם נערים נוספים תוכנה נוספת, "Chunk", שבאמצעותה ניתן להתכונן לבגרות באמצעות למידה מתוקשבת.

מירב הלפמן, מנהלת מחלקת נוער, צעירים וקהילה, " העיר כפר סבא זכתה בנוער איכותי, מוביל ומתנדב, כש- 76% ממנו לוקח חלק בהתנדבות במגוון עמותות וארגונים. גל פעיל ומתנדב אצלנו במרכז הנוער כ- 6 שנים, ומוביל פרויקטים ייחודיים למען בני הנוער הכפר סבאים. הוא נער מסור, מחויב, ערכי ומעורב המהווה מודל לחיקוי לנוער מיטבי. אני מלאת גאווה בגל ובעשייתו הרבה, ומאחלת לו הרבה הצלחה בהמשך דרכו, ובטוחה כי יגיע רחוק".

גל רבינוביץ', יו"ר מועצת הנוער העירונית, "אני נרגש ומודה על קבלת אות ההוקרה, שמסכם את שנות פעילות ההתנדבות שלי מהחטיבה ועד התיכון. במועצת הנוער התחלנו השנה לקדם פרויקטים אישיים בנושאים שקרובים ללב בני הנוער, ביניהם: מרכז למידה לנערים, שיחות עם חיילים ופוליטיקאים, בר/בת מצווה לילדים עם מוגבלויות, קידום מודעות לעקמת בגב ועוד. אני קורא לבני הנוער הרבים בעיר להמשיך לתרום לקהילה, ובאופן זה להשפיע".