עיריית כפר סבא מוקירה את וותיקי העיר בחודש שכולו אירועים, הופעות והרצאות

עיריית כפר סבא מוקירה את וותיקי העיר בחודש שכולו אירועים, הופעות והרצאות

8/11/2017
עיריית כפר סבא מוקירה את וותיקי העיר בחודש שכולו אירועים, הופעות והרצאות (הגדל תמונה)

עיריית כפר סבא באמצעות אגף קהילה, רווחה ונוער מוקירה את וותיקי העיר מכל הלב, ומציעה עבורם במהלך חודש נובמבר שלל אירועים, הופעות והרצאות. נזכיר כי חודש נובמבר מוקדש בכל העולם להוקרת האוכלוסייה הוותיקה ותרומתה לחברה ולתרבות. מטרת חודש זה ושלל האירועים שהוא מציע לחזק את מעמד הקשישים בעיר, הצדעה והערכה לעשייה ולפועלם של וותיקי העיר. יתרה מזאת, חשיפת הפעילויות המגוונות והשירותים השונים הקיימים בעיר במהלך השנה עבורם במועדוני הקשישים ובמסגרת מרכזי התרבות העירוניים.

חודש זה יפתח ביום שלישי ה- 7.11 באירוע פתיחה חגיגי בהיכל התרבות במופע "שירים שאהבנו" עם צמד רעים. כמו כן, תתקיים מסיבת ריקודי שנות ה- 60 ביום שני ה- 13.11 בקניון ערים, ויוקרן הסרט "פוטו פרג'" לצד הרצאתו של הבמאי קובי פארג' ביום חמישי ה- 16.11 בבית התרבות על שם רייזל. ב- 21.11 תתקיים הרצאה בנושא תזונה נכונה בגיל השלישי ושמירה על הזיכרון בשיתוף מכבי שירותי בריאות.

לכבוד חודש ההוקרה הכריזה עיריית כפר סבא גם על תחרות פייסבוק שמטרתה למצוא את הסבא/ הסבתא של העיר. במסגרת זו תושבי העיר מוזמנים לשתף בסיפורים ייחודיים ויוצאי דופן, ואולי לזכות בפרס.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "בכל שנה אנו משקיעים רבות באירועים שאנו מציעים לתושבי העיר הוותיקים, כדי להשיב להם תודה על בניין הארץ והעיר שלנו. תושבים אלה מיוחדים ומעורבים רבות בקהילה במסגרת פעילויות התנדבות רבות בהן הם לוקחים חלק. בכך, הם ממשיכים לתרום לחוזקה ולחוסנה של הקהילה העירונית. אני מודה לאגף קהילה, רווחה ונוער, על עבודת הקודש למען ותיקי העיר לאורך השנה כולה".

רוזי נוימן, מנהלת אגף קהילה, רווחה ונוער , "זוהי חובה וזכות שלנו כחברה  לעשות למען ותיקי העיר. באגף קהילה, רווחה ונוער אנו  משקיעים רבות לפיתוח שירותים  בהתאם לצרכים המשתנים של אוכלוסייה זו. אני שמחה שחודש זה מאפשר לרבים מהתושבים הוותיקים  שתרמו רבות וחלקם עדיין תורמים לעיר, להתארח בפעילויות תרבות רבות ומגוונות. אני מזמינה את התושבים לבוא וליהנות מהאירועים המוצעים ומודה לכל מי שלקח חלק בעשייה".

לפרטים נוספים, הרשמה ומכירת כרטיסים- אגף קהילה, רווחה ונוער, 09-7641131; 09-7641130.

לפירוט האירועים לחצו כאן