חוגגים את חג המעלות בכפר סבא

חוגגים את חג המעלות בכפר סבא

16/11/2017

"הנוער העובד והלומד" בכפר סבא חגג את חג המעלות המסורתי ולראשונה הצטרף הסניף החדש שהוקם בשכונה הירוקה

אירוע חג המעלות בכפר-סבא

הנוער העובד והלומד בכפר סבא חגג את "חג המעלות", טקס פתיחת השנה המסורתי המתקיים בכל סניפי תנועת הנוער בארץ. לראשונה, השנה הצטרפו לחגיגות חניכי הסניף החדש שהוקם בשכונה הירוקה, וכבר פוקדים אותו כ- 150 ילדים אשר מגיעים לפעילויות בקביעות. תנועת הנוער פועלת בעיר יחד עם תנועות נוספות וזאת במסגרת פעילותו של מרכז הנוער העירוני של עיריית כפר סבא.

האירוע המדובר נערך השנה בסימן 70 שנים למדינת ישראל, ואותו הפיקו וערכו החניכים בחודשים האחרונים. במסגרת זו יצאו החניכים והמדריכים לטיול בנחל אלכסנדר ובסוף היום הגיעו אל הפארק העירוני בעיר. שם התקיים יריד תחנות לכל המשפחה ביניהם: סיפורי עליות, מצעד בלונים ועוד. בנוסף,  התקיים גם טקס עליית השכבות המרכזי ומסכת בנושא סיפור הקמת המדינה. בטקס לקחו חלק מאות חניכים, בוגרים, משפחות וחברים. את היום סיימו, כמקובל בתנועות נוער, בכתובת אש מרהיבה.

מרכז הנוער העירוני פועל במסגרת המחלקה לנוער, צעירים וקהילה באגף קהילה, רווחה ונוער בעיריית כפר סבא. הוא מהווה בית לבני הנוער בעיר, ומפעיל שלל פעילויות, פרויקטים ואירועים, ביניהם: הפוך על הפוך, HUB חברתי, מועדון המוסיקה, קבוצות מנהיגות, וטרינרים צעירים, מועצת הנוער העירונית ועוד.

מירב הלפמן, מנהלת המחלקה לנוער, צעירים וקהילה, "אני גאה בבני הנוער מתנועת "הנוער העובד והלומד" שמקיימים מידי שנה את טקס המעלות בצורה מכובדת וערכית.  אני מאחלת לכולם שנת פעילות מועילה וחווייתית".