עיריית כפר סבא פיתחה מודל התנדבות ייעודי לחברות מסחריות הפועלות בעיר

עיריית כפר סבא פיתחה מודל התנדבות ייעודי לחברות מסחריות הפועלות בעיר

23/11/2017

מדובר על יוזמה של המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות במסגרתה התנדבו השבוע עובדי חברות "טבע" ו- "YES"

תודה למתנדבים במועדון קשישות יוספטל 6.11.17

עיריית כפר סבא בהובלת המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות באגף קהילה, רווחה ונוער, פיתחה מודלי התנדבות בקהילה הכפר סבאית לחברות מסחריות  שקבעו את משכנן בעיר כפר סבא. במסגרת זו התנדבו השבוע עובדי השיווק בחברת "Yes" בשיפוץ חדר נוער בית יונה, ועובדי חברת "טבע" התנדבו במרכז הגמלאים "יוספטל".

חשוב לציין כי המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות בונה יחד עם החברות את מודל ההתנדבות המתאים לעובדיהן, זאת מתוך הראייה לחיבור העסקים לקהילה מסביב. כך למשל, עובדי חברת "טבע" יתנדבו במרכז הגמלאים לאורך השנה, ובמקביל יפעילו סיירת לתחזוקה ולתיקונים בבתי קשישים בעיר.

בהקשר זה ראוי לציין כי רק לאחרונה החלו עובדי חברת "אמדוקס" להתנדב עם תלמידם מחטיבת הביניים "אלון" במסגרת מרכז למידה. גם פה מדובר על מודל ייחודי ושנתי שנבנה עבורם. כמו כן, חברת "אריקסון פתרונות מדיה בע"מ" מתנדבים במסגרת פרויקט "Hub חברתי" במרכז הנוער העירוני שם מסייעים לבני נוער רבים להקמת סטארטאפים בחממה טכנולוגית ייעודית.

אופירה מור מזרחי, מנהלת המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות, "בעיר פועלות חברות עסקיות רבות אשר עובדיהן מתנדבים במקומות שונים כמו: מרכזי למידה, חונכות אישית עם נוער בסיכון, התנדבות עם אנשים עם מוגבלויות ועוד. בכך, הן תורמות מההון האנושי הקיים בארגוניהן. אני מזמינה חברות נוספות, גדולות וקטנות, לבניית מודל המתאים לצרכי הקהילה, לחזון ולמטרות הארגון".

יצירת קשר עם המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות