וואטסאפ חברתי לשעת חירום

מבזקים

וואטסאפ חברתי לשעת חירום

תושבים יקרים,

כחלק ממערך השירות לתושב אשר מיועד להבטיח אורח חיים סביר ומענה לתרחישי החירום השונים, מעניקה העירייה שירות ווטסאפ להודעות חירום בלבד אשר מטרתו לעדכן אתכם התושבים ולהדריכם כיצד לפעול בעתות חירום. הקבוצה תשמש להודעות יזומות של עירית כפר סבא ותספק מידע במקרים של מפגעים בעלי רקע בטחוני בלבד. כמו כן בזמן חירום, תמשיך העירייה לתפקד כסדרה ותפעיל את מוקד השירות 106 ואת אתרי החירום השונים. בנוסף, יפעל מרכז הפעלה עירוני בתיאום כל גורמי הביטחון, החירום וההצלה.

חשוב לציין כי לא מדובר בקו מגיב, אלא בקו המוציא הודעות יזומות עם מידע עדכני וטלפונים לבירורים. הודעת החירום מופצת לכל הקבוצות.

איך מצטרפים לשירות?

תושבים מתבקשים להוסיף את מספר החירום לקבוצה שלהם ולשלוח הודעת ווטסאפ למספר בכדי להיות מנויים על שירותי ההודעות לשעת חירום. קו העדכונים ישגר הודעות ווטסאפ רשמיות מטעם העירייה הנוגעות למצב הביטחוני, בדגש על היערכות העירייה, דיווחים שוטפים ומידע נוסף ככל שיידרש.

יודגש שוב כי קו העדכונים לא יוכל להשיב לפניות בקבוצה ואו להשתתף בדיונים הנערכים בה.

להתחברות לשירות יש להזין את המספר : 052-3323398.

מודעות בעיתונות, על גבי מכוונים ובתחנות האוטובוס:

מודעה בעיתון למגזר הרוסי 'איפוכא':

תוצאת הקמפיין: