אנסמבל גלרון כפר-סבא

תרבות וספורט

אבגדהוש

אנסמבל גלרון כפר-סבא

אנסמבל גלרון כפר-סבא הוקם בשנת 2011 וכולל 18 זמרים וזמרות בגילאי 20-75. השם "גלרון" ניתן לאנסמבל על שם ראש העירייה המיתולוגי של כפר-סבא, זאב גלר ז"ל. עיריית כפר-סבא פרסה את חסותה על האנסמבל והוא מופיע באירועים החשובים בעיר.

כבר בשנת הפעילות הראשונה זכה האנסמבל בפרס על שם לאה פורת-גור בתחרות שירה של משרד החינוך והתרבות. באפריל 2014 יצאו חברי האנסמבל למסע הופעות ייצוגי בעיר קולומבוס שבמדינת אוהיו, ארצות-הברית, ושרו בפני הקהילות היהודיות ובבתי הספר במסגרת תכנית שנקראת "שותפות ביחד". בספטמבר 2015 יצא האנסמבל להופעות בגרמניה במסגרת תכנית של קשרי ערים תאומות. בקיץ 2015 קיים האנסמבל שיתוף פעולה מוזיקלי עם שלמה גרוניך, אותו אירח בהופעה שזכתה לתשואות רבות. בעקבותיהן התקיים מופע חוזר גם בחורף 2015.

המנצח, המנהל המוסיקלי ומעבד כל שירי האנסמבל הוא דורון בן-עמי.

בימוי וכוריאוגרפיה: גלי מטה-לוי.
בימים אלה, חותם האנסמבל את הקלטות אלבום האוסף הראשון שלו, שיכלול את מיטב השירים שליקט בשש שנות פעילותו.

לעמוד הפייסבוק של אנסמבל גלרון