מכרז פומבי 12-13/19 - מידען/ית תכנוני (2 משרות)
הודעות לתושב
דלג על הודעות לתושב

הודעות לתושב

מכרז פומבי 12-13/19 - מידען/ית תכנוני (2 משרות)

תואר המשרה:  מידען/ית תכנוני (2 משרות)
היקף משרה: 100% משרה , 42 שעות שבועיות
כפיפות: מנהלת מחלקת תכנון עיר
דרגת המשרה: דרגה 38-42 דירוג מהנדסים/ הנדסאים  / לפי טבלת שכר מהנדסים/ אדריכלים / הנדסאים של משרד האוצר, בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
- הכנת תיקי מידע תוך איסוף ושליפה של החומר התכנוני המתאים, תוך זיהוי תכניות המתאר ותוכניות בניין עיר הרלוונטיות לצורך הכנת בקשה להיתר , חילוץ הוראות, הגבלות וכיוצ"ב.
- העברת בקשות מידע לגורמי חוץ, כגון: חח"י, רשות הכבאות, פיקוד העורף, רשות התעופה האזרחית ורשות העתיקות.
- קבלת המידע מכל הגורמים הרלוונטיים ועיבודו תוך בירור ויישוב אי- התאמות.
- מתן מענה לשאילתות ואחזור מידע תכנוני מתוך מערכות ומאגרי המידע התכנוני של הרשות, לגורמי הרשות, לגורמים מחוץ לרשות ולציבור, בכפוף להנחיות הממונה.
- מתן קבלת קבל ומענה לפניות
- הפקה והצגה של חומר במדיה דיגיטלית, או בפורמט קשיח, בכפוף להנחיות הממונה.
- כל מטלה משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת תכנון עיר.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- תואר אקדמי באדריכלות, הנדסת בניין, גיאוגרפיה או תכנון ערים ממוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או המוכר ע"י המחלקה לשקילת תארים מחו"ל במשרד החינוך
או
הנדסאי בניין או אדריכלות

קורסים והכשרות מקצועיות:
- תינתן עדיפות לבוגרי קורסים המוכרים ע"י משרד הפנים, ומיועדים לעובדים בוועדות המקומיות ו/או מידענים תכנוניים.

יישומי מחשב:
- היכרות עם תוכנות GIS  ו-  OFFICE

ניסיון מקצועי:
- עבור בעלי תואר אקדמי בגיאוגרפיה או בתכנון ערים, נדרש ניסיון של לפחות שנתיים בעבודה במוסד תכנון בתחום בדיקת בקשות להיתרי בניה, או לפחות שנתיים ניסיון בבנייה בפועל כבנאי או כמפקח בניה באתר בנייה.

כישורים נוספים: יכולת מנהיגות, כושר ניהול מו"מ, כושר למידה גבוה, אמינות ומהימנות אישית גבוהה, יכולת קבלת החלטות, יחסים בין אישיים טובים, יוזמה, יצירתיות ומעוף, יכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.2.2019 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.
2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.
3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

רפי סער