מכרז פומבי 14/19 - בודק/ת תכניות

תואר המשרה:  בודק/ת תכניות
היקף משרה: 100% משרה, 42 שעות שבועיות
כפיפות: מנהלת מחלקת תכנון עיר
דרגת המשרה: דרגה 37-41 בדירוג מהנדסים/ הנדסאים  / לפי טבלת שכר מהנדסים/ אדריכלים / הנדסאים של משרד האוצר בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
- בדיקה, טיפול, ניהול מעקב ומתן הנחיות לקידום תכניות מתאר מקומיות ותכניות מפורטות שהוגשו לוועדה המקומית - כולל בדיקת התאמה לתכניות מתאר ארציות, מחוזיות, מתאריות, מפורטות ותצ"רים.
- הכנת התכניות לדיון בוועדות השונות, משלב יזום ועד שלב מתן תוקף.
- מילוי פרטי התכניות במערכת הממוחשבת.
- קבלת קהל ומענה לפניות.
- מתן חו"ד מקצועית בפורומים שונים.
- כל מטלה משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת תכנון עיר

דרישות התפקיד

השכלה:
- מהנדס בניין או בעל תואר באדריכלות, תכנון ערים או גיאוגרפיה ממוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או המוכר ע"י המחלקה לשקילת תארים מחו"ל במשרד החינוך.
או
הנדסאי אדריכלות / בניין.

קורסים והכשרות מקצועיות:
- עדיפות לבוגרי קורס המוכר ע"י משרד הפנים ומיועד לעובדים בוועדות המקומיות ו/או לבודקי תוכניות

יישומי מחשב:
- היכרות עם תוכנות תיב"מ ו-  OFFICE

ניסיון מקצועי:
- עדיפות לבעלי ניסיון בעריכת תכניות בנין עיר (תב"ע) או בדיקתן במוסד תכנון

כישורים נוספים: יכולת מנהיגות, כושר ניהול מו"מ, כושר למידה גבוה, אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, יחסים בין אישיים טובים, יוזמה, יצירתיות ומעוף, יכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.2.2019 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.
2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.
3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

רפי סער