מכרז פומבי 44/19 - אחראי/ת נושא בארכיון

כפיפות מקצועית: מנהלת המוזיאון הארכיאולוגי

דרגת המשרה: דרגה 7-9 בדירוג מנהלי/ דרגה 37-39 בדירוג המח"ר

תיאור התפקיד:
- טיפול בחומר הארכיוני עם הגיעו לארכיון: קליטת החומר, סידור רישום ראשוני ומפורט, ואחסונו בהתאם לתקנים המקצועיים. טיפול באוספים מיוחדים.
- הכנת עזרי איתור: רשימות חומר ארכיוני, מדריכים, מפתחות וכיוצ"ב.
- עיבוד ממוחשב של חומר ארכיוני
- בניית קטלוגים ועזרי איתור לצורך הנגשת מידע למשתמש.
- מתן שירות למשתמשים בחדר העיון ובאמצעות האינטרנט כולל אחזור מידע בקטלוג הממוחשב של הארכיון. קהל המשתמשים מקוון החל מתלמידי בית ספר ועד לחוקרי אקדמיה ואנשים פרטיים.
- הכנת חומר לדיגיטציה וקליטתו בחזרה.
- ניהול מידע דיגיטלי.
- בקרה על תקינות האחסון של החומרים בארכיון.
- ניוד ומעקב אחר חומר בהתאם לבקשות ממגוון קהלי יעד בהתאם לחוקים, לתקנות ולנהלים.
- מתן מענה ושרות עבור מחלקות העירייה השונות
- ניהול עובדי ומתנדבי הארכיון.
- כל מטלה משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י  מנהליו

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי, שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ.

קורסים והכשרות מקצועיות:
- עדיפות לבוגרי קורס ארכיונאי מוסמך או מורשה

יישומי מחשב:
- היכרות עם תוכנות ניהול ארכיון ו-  OFFICE

ניסיון מקצועי:

- עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה בארכיון ו/או מרכז תיעוד.
- עדיפות ליודעי ההיסטוריה של כפר-סבא

כישורים נוספים: אמינות ומהימנות אישית גבוהה, יכולת למידה מהירה, תודעת שרות גבוהה ויחסי אנוש טובים, נכונות לעבודה מול קהל, יכולת עמידה בריבוי משימות, יכולת אירגונית וראייה מרחבית, יכולת עמידה בלחצים, יושר ואמינות כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ.

ניתן להגיש מועמדות עד ליום א', 23.6.2019, בשעה 12:30. להגשת מועמדות לחץ כאן.

במידה ותהליך הראשוני יסתיים בהצלחה ויוגשו כל המסמכים הרלוונטים, צוות הגיוס יצור עמך קשר ויזמן אותך להגיע אלינו להמשך תהליך.

כללי
1. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.
2. העירייה תהא רשאית שלא לטפל ולא להביא לדיון בפני ועדת הבחינה הצעות של מועמדים שהתקבלו ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל.
3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.
5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

רפי סער
ראש העיר