קורס הכנה ללידה במרכז צעירים

קורס הכנה ללידה במרכז צעירים

קורס הכנה ללידה

ידע הוא כח. וכח משמעותו שלווה ותחושת שליטה, גם בסיטואציות לא פשוטות. לכן, חשוב כל כך לעשות קורס הכנה ללידה טוב, מקצועי ומקיף. כזה שיכין אתכן ואתכם לחוויה המרגשת והמשמעותית ביותר של חייכם.

אנחנו, במרכז צעירים, חושבים שגם הלוקיישן של הקורס חשוב לא פחות  ולכן החלטנו בפעם הראשונה, לשלב ידיים עם מועדון היולדות של בית החולים מאיר ולהרים יחד קורס הכנה ללידה, ממש פה אצלנו, במקום הכי  נעים ושווה בעולם!

מה חשוב שתדעו?

• הקורס מתאים לבודדות או זוגות משבוע 29 והלאה

• תאריכים ושעות הקורס:
    3.6
    - יום שני, בין השעות  19:00-22:30 במרכז צעירים
    11.6- יום שלישי, בין השעות 19:00-22:30 במרכז צעירים
    17.6 – יום שני, בין השעות 19:00-20:30 סיור בבית החולים מאיר

• תהליך ההרשמה הראשוני ייעשה דרך מרכז צעירים - לחצו כאן-  ולאחר ההרשמה, צוות בית החולים יצור אתכם קשר טלפוני לצורך גביה.

• שימו לב:  עלות הקורס לחברי קופת חולים כללית שיש ברשותן/ם כרטיס פלטינום או מושלם הינה 200 ₪ . עלות הקורס לחברי כל שאר הקופות הינה 681 ₪. לכל קופה קיימת מדיניות החזרים משלה (לבירור עצמאי של היולדת) .

• הקורס יועבר ע"י המיילדת סמדר שלומוביץ – מיילדת מקצועית, נעימה ובעלת ניסיון רב.

• הקורס מקנה ידע, כלים ושיטות להתמודדות טובה ונינוחה עם מהלך הלידה. הוא מאפשר חיבור של בן/בת הזוג (במידה ויש כזה/ו) לתהליך הלידה ומקנה גם לו/ה ידע ושיטות התמודדות. המידע שתקבלו בקורס הוא המידע העדכני והמקצועי ביותר. המפגש מאפשר שאילת שאלות ומפיג חרדות וחששות.

• תכני הקורס: אנטומיה ופיזיולוגיה של האישה, שלבי הלידה, התברגות התינוק באגן, התמודדות עם צירים, משככי כאבים, התערבויות נפוצות, הקסם בלידה, מה קורה אחרי הלידה ועוד

• מספר המקומות בקורס מוגבל לעד 10 זוגות

אז יאללה, אל תפספסו את ההזדמנות לקחת חלק בקורס ההכנה ללידה הכי שווה שהיה אי פעם!  מתרגשים יחד אתכם ומחכים כבר לשיעור הראשון.

להרשמה לחצו כאן

תאריך 3/06/2019 19:00