תערוכת האמנות הראשונה של צעירי כפר סבא

תערוכת האמנות הראשונה של צעירי כפר סבא

תערוכת אמנות

מרכז צעירים כפר סבא נרגשים עד מ-א-ד להזמין אתכם לפתיחה חגיגית של תערוכת האמנים הראשונה של צעירי כפר סבא!

עשרה אמנים צעירים ומוכשרים יציגו מבחר מרהיב ומרתק של עבודותיהם בז'אנרים השונים: ציור,רישום, צילום ואמנות פלסטית. לראשונה, מקבלים צעירי העיר המוכשרים במה וחשיפה אמיתית ומאד מחכים לראות את כולכם!

האמנים המציגים:
קסניה רווזין, שרון ברק, יפתח וייס, דודו גליל, אלעזר טמנו, תמי דורי, גיא כהנא, איציק ברגיל, נועה שקולניק ואביתר סגל.

ההשקה החגיגית תתקיים ביום שני 9.9 בשעה 20:00, פה אצלנו במרכז הצעירים (רח' גיבורי ישראל 4 מעל חצר השוק), והתערוכה תרוץ כחודש מיום הפתיחה במרכז.

בואו להכיר את האמנים, לפרגן ליצירה מקומית ואולי גם לרכוש הביתה עבודה שתאהבו במיוחד (רוב העבודות מוצעות למכירה במחירים סמליים).

נתראה בקרוב!  ויאללה , אמנות או נמות :)

עדכונים בפייסבוק מרכז צעירים כפר סבא

להתאמות נגישות פרטניות יש לפנות למרכז צעירים בטל' 09-7640720 או במייל tzeirim@ksaba.co.il

תאריך 9/09/2019 20:00