פסטיבל הקולנוע הישראלי הראשון יוצא לדרך בכפר סבא

פסטיבל הקולנוע הישראלי הראשון יוצא לדרך בכפר סבא

דוכני בירות ישראליות, דוכני מזון ישראליים, הקרנת סרטים ישראליים להקת קאברים בהופעה עם שירים ישראליים ודמויות מהקולנוע הישראלי – פסטיבל הקולנוע הישראלי ייפתח ביום ראשון הקרוב

האירוע יחל בשעה 18:00. לידיעת התושבים: החל מאותה השעה הכניסה לחניון 5P בקניון ערים תהיה מרחוב מוטה גור בלבד

פסטיבל הקולנוע הישראלי הראשון

שינויים בהסדרי החנייה:

ייתכנו עומסים באזור האירוע וגם ברחוב דוד אלעזר.

החל מהשעה 18:00 הכניסה לחניון P5 בקניון ערים תהיה מרחוב מוטה גור בלבד, ותהיה פתוחה לקהל הרחב בקומה התחתונה בלבד.

4 חניות ברחוב ארבל מול ההיכל תהינה חסומות.

מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.

ביום ראשון הקרוב יתקיים לראשונה בכפר סבא טקס "האוסקר" הישראלי – פרס אופיר, לאחר שהעיר כפר סבא נבחרה לארח השנה את הטקס על ידי האקדמיה לקולנוע ולטלוויזיה. הטקס, המתקיים במימון מפעל הפיס ובחסות עיריית כפר סבא וקבוצת ח.י ו-LG, אחד המותגים אותם מייבאת קבוצת ח.י בקטגוריית אלקטרוניקה יתקיים בהיכל התרבות שבקריית ספיר ויועבר בשידור חי בכאן 11 ובדיגיטל בשעה 21:00.

במקביל, יתקיים בעיר ולראשונה בארץ, פסטיבל הקולנוע הישראלי הראשון ברחבת המדרחוב וקריית ספיר, בחסות קבוצת "הולמס פלייס". במסגרת הפסטיבל, בהובלת אגף נוער, צעירים וקהילה ומחלקת האירועים העירונית, יוקרנו על מסכי ענק סרטים ישראליים לילדים ולמבוגרים באמפי ספיר – ביניהם "הרפתקה בשחקים" (לכל המשפחה), "שרוכים" ו"גאולה". בנוסף, יוקרן הטקס, והפסטיבל אף יכלול דמויות מהקולנוע הישראלי שיסתובבו בשטח הפסטיבל, דוכני מזון בניחוח ישראלי, דוכני בירות ישראליות והופעת להקת קאברים במופע שירים ישראליים.

קיומו של הטקס בעיר כפר סבא מהווה בשורה אמיתית לעיר, ומדובר בתחילתה של מסורת. יש לציין, כי כחלק מקידום העסקים בעיר בכלל, ותחום הקולנוע והטלוויזיה בפרט, פועלת עיריית כפר סבא במספר מישורים, ובמסגרת פעילותה זו, צולמו והופקו בעיר עשרות הפקות שונות, מקודם נושא החינוך באמצעות מגמות קולנוע בבתי הספר, וכן סוכם על מעבר אולפני הטלוויזיה והקולנוע הגדולים בישראל לעיר.

חשוב להדגיש, כי במסגרת קיום טקס פרסי אופיר ופסטיבל הקולנוע הישראלי, יחולו שינויים בהסדרי החניה באזור וייתכנו עומסים באזור האירוע, בין היתר ברחוב דוד אלעזר. כמו כן, החל מהשעה 18:00 – תחילת האירוע – הכניסה לחניון 5P בקניון ערים תהיה מרחוב מוטה גור בלבד. כמו כן, האירוע הונגש לקהל, ובמסגרתו יוקמו חניות נכים בחניון ברחוב הארבל 6-4, יוקמו דרכים ומעברים נגישים, כמו גם מערכת הכוונה קולית לכבדי ראיה בהפעלת אפליקציית סטפ היר, שירותי נכים נגישים, מתחם צפייה נגיש, הקרנת סרטים מתומללים ואספקת מערכות שמע כנגד הפקדת תעודות זהות.

ראש העיר, רפי סער: " העיר כפר סבא מובילה את תחום התרבות בארץ ומשקיעה רבות בקידומו. אנו שמחים לארח השנה לראשונה את טקס פרסי אופיר, במסגרתו מתמודדים מיטב היוצרים, הבמאים, והשחקנים של מדינת ישראל, וגאים כי פסטיבל הקולנוע הישראלי הראשון ייערך אף הוא בעיר שלנו. אני מזמין את כולן וכולם לבוא וליהנות מפסטיבל ססגוני, מושקע והכי ישראלי שיש".

הסדרי נגישות

הכניסה לפסטיבל חופשית!

*הכניסה לטקס למוזמנים בלבד

הסדרי הנגישות:

• חניות נכים בחניון ברחוב הארבל 4-6
  • דרכים ומעברים נגישים
  • מערכת הכוונה קולית לכבדי ראיה ועיוורים בהפעלת אפליקציית סטפ היר, בכל המתחם.
  • שרותי נכים נגישים בבית ספיר ובמתחם.
  • מתחם צפייה נגיש.
  • מערכת שמע תסופק כנגד הפקדת ת.ז.
  • הקרנת סרטי קולנוע מתומללים.
  • ניתן לפנות לצוות סיוע נגישות , מזוהה עם חולצות ותג.
  • להתאמות נגישות פרטניות ניתן לפנות לנופר מוסרי במייל nofarm@ksaba.co.il / מוקד 106

תאריך 22/09/2019 18:00

אירועים נוספים