פסטיבל האוכל של כפר סבא - אהוד בנאי בהופעה

פסטיבל האוכל של כפר סבא - אהוד בנאי בהופעה

פסטיבל האוכל מגיע לכפר סבא!

משאיות אוכל, מזון טבעוני, מתחם בירות, דוכני שף ואוכל רחוב – פסטיבל האוכל הגדול מגיע לכפר סבא בחול המועד סוכות. והדובדבן שבקצפת: הופעה של אהוד בנאי.

פסטיבל האוכל

הסדרי נגישות

עיריית כפר סבא, באמצעות אגף נוער, צעירים וקהילה, מחלקת האירועים העירונית והמחלקה למורשת ישראל, תקיים במהלך חול המועד סוכות פסטיבל אוכל בפארק העירוני.

הפסטיבל יתקיים ביום חמישי 17.10 בין השעות 18:00-23:00, ויכלול חגיגת קולינריה ענקית בלב פארק כפר סבא, כשלקינוח – יזכו באי הפסטיבל לצפות בהופעה של הזמר אהוד בנאי (בשעה 20:30-21:00).

משאיות אוכל

משאית אוכל שיוצבו במסגרת הפסטיבל

פסטיבל האוכל, שהכניסה אליו תהיה חופשית, יכלול דוכני שף מובילים, מתחם משאיות אוכל, ביניהם משאיות אוכל טבעוני, מתחם אוכל רחוב ומתחם Beer Garden ענק.

בנוסף, יכלול הפסטיבל דמויות מחופשות שיסתובבו בשטח הפסטיבל, להקות חימום ופעילות בחסות הרשות העירונית לזהירות בדרכים.

הפעם, הוחלט לקיים את פסטיבל האוכל בפארק העירוני, כך שבאי הפסטיבל יוכלו ליהנות גם מהמרחבים הירוקים והנוף של הפארק העירוני. חשוב להדגיש, כי בדומה לאירועים אחרים שמקיימת העירייה, האירוע יהיה נגיש ובאירוע יהיה אחראי נגישות לטובת הציבור.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא מקיימת אינספור פעילויות חינמיות לאורך השנה לכלל התושבות והתושבים בעיר, וכך גם בחול המועד סוכות. אני מודה לכל העוסקים במלאכה של הפקת האירוע המושקע ואני מזמין את כולם לבוא וליהנות מחוויה יוצאת דופן בעיר שלנו".

*כל הדוכנים יהיו כשרים, בהשגחת הרבנות כפר סבא.

*ההופעה של אהוד בנאי צפויה להתחיל בשעה 20:30-21:00.

*האירוע יתקיים בשלב א' של הפארק, כניסה ראשית מחניון האצטדיון - דרך הפועל 35.

הסדרי הנגישות:

1. חנייה לנכים - מכיוון האצטדיון ומשער הגליל