אליפות בקטרגל לבתי הספר היסודיים

מה חדש?

אליפות בקטרגל לבתי הספר היסודיים

20/01/2019

ביום חמישי 10.1 התקיימה במגרשי הגול- טיים בעיר אליפות  קט רגל לבתי ספר יסודיים. השנה הייתה השתתפות שיא של 24 קבוצות בנים ובנות מכל בתי הספר היסודיים בעיר.

בתמונה שלוש הקבוצות הזוכות יחד עם חבר המועצה, דני הרוש, ומנהל רשות הספורט העירונית, שאול מיטלברג

האליפות אורגנה ונוהלה בידי דוד גוט מרשות הספורט העירונית של עיריית כפר סבא, והאירוע התקיים במעמד חבר המועצה, דני הרוש.  יש להוסיף כי האליפות התקיימה בשיתוף פעולה מלא של צוותי המורים לחינוך גופני בבתי הספר. בטורניר השתתפו כ- 300 ספורטאים, מ 16 בתי הספר - אוסישקין, אופירה נבון, בן-גוריון, ברנר, גורדון, גולדה, דבורה עומר, הירוק שמעון פרס, הדמוקרטי, יצחק שדה, בר-אילן, סורקיס, רמז, ש"י עגנון שילה, וגוונים.

במשחק הגמר של הבנים והבנות , האווירה הייתה "מחשמלת" ההורים והחברים מבית הספר שהגיעו על מנת לעודד את הנבחרות שלהם לא הפסיקו לעודד ולשיר שירי עידוד.

בסיומו של הטורניר  זכו:

• נבחרת בנות ביה"ס אוסישקין במקום הראשון
  • נבחרת בנות ביה"ס דבורה עמר במקום שני
  • ונבחרת בנות ביה"ס שי עגנון  במקום השלישי.
  • נבחרת הבנים מביה"ס  רמז זכו במקום הראשון
  • נבחרת הבנים מביה"ס זכו הירוק שמעון פרס במקום שני
  • ונבחרת הבנים מביה"ס אוסישקין  זכו במקום שלישי.

הקבוצות שזכו בגביע ההגינות:

• בנות – נבחרת ביה"ס שי עגנון
  • בנים – נבחרת ביה"ס דבורה עמר

את המדליות והמגנים לזוכים חילקו חבר מועצת העיר מר דני הרוש ושאול מיטלברג מנהל רשות הספורט.