רישום ושיבוץ תלמידות ותלמידים למוסדות חינוך לשנת תשפ"א בכפר סבא

31/05/2020

סמל העיר כפר סבא

תלמידות, תלמידים והורים יקרים,

החודש האחרון חווינו תמורות רבות בחיינו, ויצאנו מהשגרה הנינוחה והבטוחה לתקופה של חוסר ודאות. תחת מגבלות נגיף הקורונה,  נמשך תהליך הרישום והשיבוץ של כל תלמידי העיר לשנת הלימודים תשפ"א. אנו שמחים לשתף אתכם בשלבי הרישום לכל שלבי הגיל, גני ילדים, יסודי, חנ"מ ועל יסודי. לנוחותכם, כל תהליכי הרישום נעשים בצורה מקוונת.

רישום ושיבוץ לגני הילדים:

שלב ב' בתהליך הרישום לגני הילדים הסתיים בתאריך 28.5.20. לפרטים לחצו כאן

בחודשים האחרונים נערכנו לקראת תהליך זה. הוקמה ועדת היגוי משותפת עם ועד הורי גני הילדים, נציגי ציבור ומועצה ואנשי המקצוע בתחומים השונים באגף החינוך ובעירייה. ועדת ההיגוי המליצה לקיים את הרישום השנה לגני הילדים בשני שלבים ואלו הם:

שלב א' – רישום ראשוני  - תהליך שכבר התקיים בתאריכים 26.1.20 – 16.2.20 ,
שלב הרישום הראשון אפשר לנו למפות את הצרכים שלכם על פי גילאי התלמידים, אפיון לגני ממ"ד או ממלכתי ולבקשות העונות לצרכים של גנים קצרים או גני יול"א.

שלב ב' – יתקיים למשך שבוע. בשלב זה, תוכלו לבחור 3 גנים מבין הגנים המוצעים עבורכם באזור מגוריכם מתוך רשימה שתיפתח באתר הרישום.

מיד אחרי סיום הרישום ובחירת הגנים על ידכם נעבור לשלב השיבוץ שיסתיים ב - 15.7.20, ויפורסם ביום זה.

בין התאריכים 15.7.20- 22.7.20  נאפשר במשך שבוע ימים להגיש ערעורים מקוונים, עליהם נענה בתאריך 15.8.20.
כמו בכל שנה נעשה את המיטב על מנת להיענות לצרכים ולבקשות שלכם.
יחד עם זאת,  חשוב לציין כי לא תמיד יתאפשר להיענות לכלל הבקשות, אך אנו נעשה את המיטב על מנת שתקבלו את הגן המועדף על ידכם.

שיבוץ לבתי ספר יסודיים:

תהליך הרישום התבצע על ידכם במהלך החודשים ינואר-פברואר לפי כתובות המגורים באזור הרישום שלכם.
הגשת הערעורים לשיבוץ לכיתה א' הסתיימה בתום תקופת הרישום. ועדת ההעברות העירונית תדון בבקשות שהוגשו לשינוי שיבוץ במהלך חודש מאי ותשובות יימסרו במהלך חודש יוני - הודעה תישלח בהתאם.
לכל התלמידים המיועדים לעלות לכיתה א' יימסרו פרטים מצוות בית הספר לקראת פתיחת שנת הלימודים הבאה.

שיבוץ לחטיבות הביניים:

עם סיום חופשת הפסח, ולאחר שיתקבלו כל האשכולות החברתיים והפדגוגיים מיועצות בית הספר וצוות בית הספר, נמשך תהליך השיבוץ כבכל שנה וביום שלישי בתאריך 2.6.2020 החל מהשעה 14:00 יפורסמו תוצאות השיבוץ לכלל התלמידים המיועדים לעלות לכתה ז'. ערעורים מקוונים בלבד  ניתן יהיה להגיש החל מיום ראשון 7.6.2020 ועד 9.6.2020.

שיבוץ לתיכון:

במהלך חודש פברואר התקיים הרישום הכולל לתיכונים לכל בוגרי כיתות ט' במסגרתו התקיימו ערבי חשיפה להורי ותלמידי כיתות ט' המיועדים לשיבוץ בתיכון.
לאחר מכן, התקיימו שני סבבים של רישום, מבחנים וראיונות למגמות הייחודיות בתיכונים. סבב א' התקיים בחודש פברואר וסבב ב' התקיים בחודש מרץ.

עקב עיכוב באישור חלק מהכיתות על ידי משרד החינוך, שיבוץ התלמידים לתיכונים העירוניים יידחה ויתפרסם ביום שני 08.06.2020.

בהתאם, מועד הגשת הערעורים בנוגע לשיבוצים ישתנה גם הוא ויתקיים בין התאריכים 14-16.06.2020.

שיבוץ למסגרות החנ"מ:

עקב לוחות הזמנים והמגבלות החלות על כלל המשק בימים אלה, תהליכי השיבוץ אורכים זמן ממושך מהמתוכנן.
ואולם, אנו עושים כל שלאל ידנו על מנת להבטיח שיבוץ מקצועי המותאם לצרכיה/יו האישיים של כל תלמיד/ה. השיבוץ למסגרות החנ"מ השונות ייעשה עם סיום הדיונים בוועדות הזכאות והאפיון. הודעות בדבר השיבוצים יימסרו באופן אישי וישיר למשפחות לאחר אישורי השיבוץ במשרד החינוך.

תלמידות, תלמידים והורים יקרים, אנו פועלים ונפעל על מנת להעניק לכם שירותים בצורה מקצועית, מיטבית רגישה ובטוחה ביותר גם בעת הזו. מאחלים לכולכם בריאות איתנה, וחזרה מיטבית לשגרה. ומבקשים בהזדמנות זו שתמשיכו לשמור על קשר אתנו ועם צוותי החינוך.

לכל שאלה, ניתן לפנות אלינו באמצעות "צור קשר" באתר העירוני, או לחילופין באמצעות מוקד 106.

בברכה,

ד"ר אורי ארבל