למעלה מ-93 אחוז מהתושבים מרוצים מהפארק העירוני
דלג על תפריט ראשי- פארק כפר סבא

למעלה מ-93 אחוז מהתושבים מרוצים מהפארק העירוני

1/01/2020

סקר שפורסם באתר עיריית כפר סבא מעלה: מרבית מתושבות ותושבי העיר כפר סבא מרוצים מהשירות הניתן להם בפארק העירוני.

ראש העיר, רפי סער: "שביעות הרצון של התושבים, כפי שעולה מהסקר, מצטרפת לנתונים אחרים שהתפרסמו לאחרונה בנוגע לשביעות רצון התושבים מהעיר כפר סבא, ביניהם נתוני הלמ"ס – לפיהם כ-96 אחוז מתושבי העיר מרוצים מהמגורים בעיר ושיעור שביעות הרצון הגבוה של התושבים מהשטחים הירוקים בעיר, בקרב הערים הגדולות בישראל. נמשיך לפעול למען כל אחת ואחד מתושבות ותושבי העיר שלנו".

פארק כפר סבא עצים

פארק כפר סבא. (צילומים: בן ניקסון - עיריית כפר סבא)

במסגרת שיפור השירות לתושבות ולתושבים, פרסמה עיריית כפר סבא סקר וטופס מקוון, בו נתבקשו התושבים להביע את מידת שביעות רצונם מהשירות הניתן להם בפארק העירוני ולהציע הצעות לשיפור חוויית הביקור והשהייה בפארק.

מתוצאות הסקר עולה, כי מרבית המשיבים מבקרים בפארק העירוני בקביעות או לעיתים קרובות וכי 93.3. אחוז מהמשיבים הביעו שביעות רצון מהשירות הניתן להם במקום על ידי צוות הפארק.

יש לציין, כי במסגרת הסקר נרשמה שביעות רצון מניקיון הפארק, מתחזוקה ברמה גבוהה, מבטיחות המתקנים, מעבודתם המקצועית ומסבירת הפנים של צוות הפארק ומפעילויות הפארק השונות.

הבריכה האקולוגית בפארק

מתקני השחמט בפארק

פארק כפר סבא כולל גן משחקים ייחודי, חי פארק בו מתקיימות פעילויות לאנשים עם ובלי מוגבלויות, מתחם מתקני כושר, בריכה אקולוגית, בריכת חורף, סקייטפארק, מגרש הוקי רולר, מסלול לרכיבת אופניים אתגרית, מצפור, אזור פיקניק ומנגלים, גינת כלבים, מגרש פטנק, מבוך שיחים, מתחם טרמפולינות, מתחם פסלים, גן משחקים נגיש, מגרש למשחקי כדור, אמפיתיאטרון, מגרשי שחמט וטניס שולחן ועוד.

עיריית כפר סבא קשובה גם לבקשות נוספות שעלו במסגרת הסקר, ביניהן הצללה ברחבי הפארק, הצבת מתקנים נוספים, הקמת מגרשי טניס חינמיים, הגדלת מספר שולחנות הפיקניק באזור המנגל, הקמת גינה קהילתית והפעלות נוספות לילדים.

חי פארק

גמל בחי פארק