שלב ב' בתהליך הרישום לגני הילדים הוארך עד ליום חמישי 28.05.20

שלב ב' בתהליך הרישום לגני הילדים הוארך עד ליום חמישי 28.05.20

25/05/2020
מודל הרישום והשיבוץ לגני הילדים - מנהל אגף החינוך מסביר

מודל הרישום והשיבוץ לגני הילדים - מנהל אגף החינוך מסביר »

הורים יקרים, שימו לב

שלב ב' של הליך הרישום לגני הילדים העירוניים, שאמור היה להסתיים ביום ב' (25.5), הוארך עד ליום חמישי, 28.05, בשעה 16:00.

בברכה,
אגף החינוך העירוני

לאתר הרישום לחצו כאן »

הורים יקרים,

בראשית השנה מינה ראש העיר ועדת היגוי לבחינת מודל הרישום והשיבוץ לגני הילדים.

בוועדה חברים נציגי ועד ההורים, הצוות המקצועי באגף החינוך, גננות וחברי מועצת העיר.

לפי החלטת הוועדה, הרישום לשנה"ל תשפ"א מתבצע בשני שלבים:

• שלב א' – רישום הפרטים ובחירת המסלול
  • שלב ב' – בחירת הגנים המועדפים על ההורים

מטרת שלב א' הייתה ללמוד באופן מדויק את הנתונים הדמוגרפיים בעיר ואת צרכי ההורים (יום לימודים ארוך/קצר ) והזרם החינוכי הנדרש (ממלכתי, ממ"ד, חב"ד).

ועל בסיסם להקצות את מספר הגנים הנדרש בכל אזור ואזור, וכך לפתוח בפניכם את אפשרויות הבחירה המועדפות  עליכם.

הגנים שייפתחו לבחירתכם הם אלה המתאימים לגיל ילדכן/ם, על פי הנתונים שמילאתן/ם בשלב א' של תהליך הרישום.

לנוחיותכם, מצורפת רשימת גני הילדים, כתובתם וייעודם (גיל, זרם חינוכי) לקראת שנת הלימודים הבאה.

כאמור, ייעוד הגנים לשנת הלימודים תשפ"א נקבע בהתאם לצורכי האוכלוסייה בכל אחד מהאזורים, ולשם כך חלקם הוסבו מייעודם בשנה הנוכחית. עקב נתוני הרישום והביקוש, תפתח עיריית כפר סבא גן נוסף, גן נבו, לגיל 4-5, בין בתי הספר אוסישקין ויצחק שדה.

לשימת לבכם, כי בהתאם להחלטה שהתקבלה בוועדת ההיגוי וככל שיתאפשר לפי הנתונים הדמוגרפיים בכל אזור, ייפתחו גני טט"ח חד גילים, דהיינו לגילאי 3 בלבד.  באזורים בהם לא ניתן היה להקצות כך מפאת מספר הנרשמים, ייפתחו גני טט"ח + ט"ח דו גילים כפי שנהוג היה עד כה.

על מנת להירשם, עליכם להיכנס לאתר הרישום, ולבחור שלושה גנים לפי סדר העדיפות שלכם.

לידיעתכם/ן:

1. שלב ב' ברישום יימשך בין התאריכים 18-28/5/2020.

2. ניתן לשוב ולבצע את הרישום מספר פעמים במהלך השבוע, עד למועד סגירת המערכת. הרישום האחרון הוא הקובע.

3. השיבוץ מתקיים רק לאחר סגירת המערכת לרישום , לכן אין משמעות למועד ביצוע הרישום דהיינו רישום ביום הראשון שקול לרישום ביום האחרון.

4. לאור המצב , טרם התחלנו בקבלת קהל פרונטלית, ואנו מצפים לראות את פניותיכם באתר עיריית כפר סבא- טופס שירות או בטלפון 09-7649244.

הערה: הורה אשר לא ביצע את שלב א' ברישום, לא יוכל לבצע את שלב ב'. יש לפנות אל מחלקת גני הילדים.

אביבה מורדקוביץ
מנהלת מחלקת חינוך גני ילדים