עיריית כפר סבא אישרה: מתן הנחה בארנונה לחיילי מילואים פעילים בגובה של 5%

עיריית כפר סבא אישרה: מתן הנחה בארנונה לחיילי מילואים פעילים בגובה של 5%

6/05/2018

סקר של צה"ל קבע: כפר סבא במקום ה- 4 בכמות משרתי מילואים פעילים

עיריית כפר סבא, בהובלת אגף הכנסות ובניהולה של גלית שניידר מימרן, תעניק למשרתי מילואים פעילים הנחה בתשלומי הארנונה בגובה של 5% החל משנת 2018.

יש לציין כי מדובר בהחלטה שהתקבלה לאחר אישורה במועצת העיר כפר סבא ובעקבות פנייתו של אמיר קולמן חבר המועצה לראש העיר צביקה צרפתי. נוסיף כי בוצע תיקון לחוק שמאפשר לרשויות להחליט על מתן הנחה של עד 5% מסכום הארנונה הכללית שהוטלה באותה שנת הכספים. ההנחה הינה לחיילי מילואים פעילים כהגדרתם בחוק שירות המילואים 2008, המחזיקים בתעודת משרתי מילואים פעילים תקפה מצה"ל.

חשוב לציין כי מדובר בתקנה שהרשויות המקומיות רשאיות להחליט האם לאמץ אותה ובכך להיטיב עם תושביה. מתוך חשיבות הנושא, עיריית כפר סבא, אימצה את הנושא ואישרה במועצה את מתן מקסימום ההנחה המתאפשרת בחוק. עוד יצוין כי מנתונים אחרונים של צה"ל שפורסמו בשנת 2013 בנושא דירוג הערים בישראל על פי היקף משרתי המילואים הפעילים, נמצא כי כפר סבא דורגה במקום הרביעי עם 37 משרתי מילואים פעילים על כל אלף תושבים.

לפרטים נוספים והגשת בקשה להנחה לחצו כאן »