אלפי משתתפים לקחו חלק באירוע "מתגלגלים" 2018

מה חדש?

אלפי משתתפים לקחו חלק באירוע "מתגלגלים" 2018

10/04/2018

השנה התקיים האירוע בסימן השבת הבנים הדר גולדין ואורון שאול ז"ל, ובו נכח אחיו של הדר, צור גולדין

את רכיבת האופניים הזניק ראש העיר, צביקה צרפתי

בתמונה, מימין: אמיר קולמן- חבר המועצה, צביקה צרפתי- ראש העיר, וצור גולדין.

בתמונה מימין: אמיר קולמן חבר המועצה, צביקה צרפתי ראש העיר וצור גולדין (צילם רמי זרנגר)

כ- 2,000 תושבים- ילדים, נערים ומבוגרים לקחו חלק באירוע הספורט המסורתי, "מתגלגלים בכפר סבא", לרכיבת אופניים עממית. זוהי השנה ה- 12 בה מקיימת עיריית כפר סבא, בהובלת רשות הספורט העירונית, את האירוע, והשנה הוא התקיים בסימן השבת הבנים הדר גולדין ואורון שאול ז"ל. האירוע התקיים במעמד ראש העיר- צביקה צרפתי, מנהל רשות הספורט העירונית- שאול מיטלברג ואחיו התאום של הדר ותושב העיר- צור גולדין.

משתתפי האירוע רכבו בשני מסלולים- 6 ק"מ ו- 12 ק"מ, כשהרכיבה החלה בפארק העירוני, המשיכה בכיוון שכונת הדרים ובסיום חזרה לפארק. הרכיבה עברה גם בכיוון יער קפלן, בשבילים היפים של שכונת בית ונוף וברחוב בן יהודה. הרוכבים שהמשיכו במסלול הארוך (12 ק"מ) עברו דרך גם דרך שטחי מושב צופית ונהנו מהנופים המדהימים ומהפריחה המלבלבת. לסיום, קיבל כל משתתף תעודה ומדליה על השתתפותו.

במסגרת אירוע זה התקיים גם הפנינג ספורט מגוון ומהנה, בין היתר: משחקי שולחן, נופש פעיל, כדורעף וכדורגל על הדשא, ומסלולי רכיבה על רמפות.

כאמור, האירוע התקיים במסר של השבת הבנים, הדר גולדין ואורון שאול ז"ל, שנפלו במבצע צוק איתן. נזכיר כי עיריית כפר סבא נמצאת בקשר רציף עם משפחת גולדין ומקדישה אירועים עירוניים לזכרו ולהעלאת המודעות להשבת הבנים.

צביקה צרפתי, ראש העיר, בירך את המשתתפים והזניק את הרכיבה, "עיריית כפר סבא פועלת רבות בתחומי הספורט ואורח החיים הבריא, לצד תחומי איכות הסביבה והקיימות. אנו מעודדים את תושבי העיר להשתמש בכלי תחבורה סביבתיים, כאופניים, שגם שומרים על הבריאות והכושר הגופני. פעילות ספורטיבית היא חלק בלתי נפרד מאיכות החיים של כולנו ולכן ישנה חשיבות רבה לכך שתושבים רבים ככל האפשר יעסקו בה".

שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט העירונית, סיכם את האירוע ואמר כי "האירוע היה מוצלח מכל בחינה והשבחים שקיבלנו בהחלט מצדיקים את העבודה הקשה והמרובה שהושקעה בארגון האירוע. אני רוצה להודות באופן אישי למשה ויינשטוק, שהפיק את האירוע ולצוות עובדי רשות הספורט שחשבו על כל פרט להצלחת האירוע. אז "נתגלגל" שוב בשנה הבאה".

לגלריית התמונות של האירוע בפייסבוק העירוני