מרוץ הלילה ע"ש ניר רוזמרין ז"ל יוצא לדרך

במרוץ יהיו 2 מקצים- מקצה 3 ק"מ לכל המשפחה ומקצה ה- 7.5 ק"מ

יש להירשם בהרשמה מוקדמת באתר שוונג

מרוץ לילה 2017

עיריית כפר סבא בהובלת רשות הספורט העירונית, פותחת את ההרשמה באתר העירוני למרוץ הלילה ה- 2 ע"ש ניר רוזמרין ז"ל, שיתקיים ב- 7.6.18. המירוץ מתאים לאוהבי ספורט, משפחות והציבור הרחב, ויכלול שני מקצים: מקצה 3 ק"מ לכל המשפחה בעלות של 30 ₪ יוזנק ב- 20:00 ומקצה 7.5 ק"מ ששעת זינוקו נקבעה ל- 20:30 ועלותו עומדת על 50 ₪.

בשני המקצים צפויים לקחת חלק כ- 3000 משתתפים- קבוצות ספורט מאורגנות ורצים מכל הארץ, משפחות, בני נוער וילדים. על פי התכנון, יתקיים חלק מהמקצה הארוך בתוך הפארק העירוני באווירה פסטורלית וספורטיבית. המרוץ יתקיים השנה בסגנון LATINO MUSIC  ולאורך כל מסלול הריצה ישולבו נגנים מתופפים ורקדנים, עמדות DJ עם מוסיקה לטינית ועוד.  בסיום המרוץ מוזמנים הרצים, בני המשפחה וכלל הציבור ליהנות ממופע מוסיקלי עם הזמר הלטיני איטאלו גונזלס.

מרוץ הלילה נותן אפשרות לבילוי משפחתי ותרבותי ומלבד מסלולי הריצה יהיו בשטח הכינוס עמדות איפור זוהר, מופעי קרקס ברזילאי , מופע זומבה , מופע קפוארה אטרקציות לכל המשפחה. כל המשתתפים במרוצים יקבלו חולצה , מדליה , תעודה ומספר חזה בו צ'יפ למדידת זמנים.

צביקה צרפתי, ראש העיר, "אני גאה ושמח שאנו מקיימים זו השנה השנייה את מרוץ הלילה בכפר סבא, וזאת לאחר ההצלחה הגדולה שלו אשתקד. מיזם זה, שם את העיר כפר סבא בשורה אחת עם ערים ספורטיביות אחרות שמקיימות מרוצי לילה מעין אלו. מדובר באירוע ספורטיבי ומשפחתי כאחד שנותן לכולם הזדמנות שווה לקחת חלק בחגיגה ספורטיבית איכותית. אני מודה לשאול מיטלברג ולצוותו מרשות הספורט ובטוח כי כמו כל אירועי הספורט בעיר, גם אירוע זה יהיה ברמה גבוהה. אני מזמין את כל תושבי העיר להגיע , להשתתף, ליהנות  מהמרוץ ובעיקר לשמור על כושר גופני".

שאול מיטלברג, מנהל רשות הספורט העירונית, "עיריית כפר סבא ממשיכה בהשקעה אדירה בקידום הספורט בעיר ומאפשרת לתושבי העיר לקחת חלק באירועים עממים, תחרותיים ומגוונים שמתקיימים בעיר וביניהם - מרוץ כפר סבא, אירוע אופניים-מתגלגלים, פסטיבל ספורט, יום ספורט לגיל הרך, יום ספורט עממי בינלאומי, סטריטבול ועוד. מרוץ הלילה יתקיים בסגנון LATINO MUSIC  במטרה להפוך את המרוץ לאירוע ססגוני ושמח".

דוד גוט, מנהל המרוץ , "אנו מזמינים את כלל התושבים לבוא לקחת חלק במרוץ הלילה אירוע ספורטיבי וחוויתי לכל המשפחה".

רישום לאירוע יתאפשר מראש בלבד עד תאריך 3.6 דרך אתר שוונג
אין רישום ביום האירוע!