כפי שהבטיח ראש העיר צביקה צרפתי- קייטנות אוגוסט יצאו לדרך

כפי שהבטיח ראש העיר צביקה צרפתי- קייטנות אוגוסט יצאו לדרך

10/06/2018

הצלחה לקול הקורא לקייטנות אוגוסט- 50 גננות נענו לקריאה ונבחרו שלושה מפעילים חיצוניים: חברת ינוקא, coolanoo- fun ורן רחימאזה

עיריית כפר סבא בהובלת אגף החינוך פרסמה באתר העירוני "קול קורא" לגננות ולמפעילים פרטיים להפעלת קייטנות אוגוסט בגני הילדים יש לציין כי מדובר על פורמט הפעלת קייטנה שהיה נהוג בעירייה בשנים האחרונות. חשוב להדגיש כי ראש העיר צביקה צרפתי הבטיח כי קייטנות אוגוסט יפעלו בעיר וכך אכן קורה.

הקול הקורא שפורסם נסגר לאחרונה בהצלחה, ובמסגרתו 50 גננות נענו לקריאה לקיים את הקייטנות ונבחרו גם שלושה מפעילים חיצוניים: חברת ינוקא, coolanoo- fun ורן רחימאזה. כמו כן, 12 גננות מהגנים המופעלים על ידי החברה לתרבות ופנאי הביעו אף הן נכונות להפעלת הקייטנות. יש לציין כי הקייטנות יפתחו בהתאם לביקוש ההורים, כשגננות יפעילו את הקייטנות בגנים בהן הן עובדות ואת השאר יפעילו המפעילים החיצוניים.

הקייטנות יפעלו בין התאריכים ה- 1-14.8.18, בין השעות 7:30- 16:00 ובעלות של 1,450 ₪. את הרישום ינהלו הגננות האחריות על הקייטנות ישירות אל מול ההורים, כולל פרסום מועדי הרישום להורי הגן. הרישום לקייטנות שיופעלו על ידי המפעילים החיצוניים, יתבצעו מול המפעילים שבאחריותם גם השיווק והפרסום לקייטנה.

נזכיר כי עיריית כפר סבא פרסמה את ה"קול הקורא" שבמסגרתו דרשה מהמפעילים הפרטיים להציג את כלל האישורים הנדרשים לקיום פעילות, בין היתר: אישור מטעם משרד החינוך, רישיון עסק, ביטוח לפי הנחיות הממונה על הביטוח בעירייה וקבלת אישור מקצין הביטחון העירוני. כמו כן, העירייה תעקוב אחר המפעילים שייבחרו ותוודא כי שלום הילדים, ביטחונם ובריאותם נשמרים.

נדגיש כי המתווה המדובר נבחר בעקבות לקחי פיילוט גני היול"א, שפעל לראשונה ונבחן לאורך השנה, ובהתאם למחויבות החוקית של העירייה והחברה לתרבות ופנאי לאפשר לעובדיה חופשה וזמן התארגנות לשנת הלימודים הבאה.

צביקה צרפתי, ראש העיר, "עיריית כפר סבא פועלת רבות על מנת להיטיב עם ההורים וילדי הגנים בעיר, ובחרה להפעיל את קייטנות אוגוסט בפורמט הנהוג מזה שנים. לצורך כך פרסמנו "קול קורא" לגננות ומפעילים פרטיים, ואני שמח כי ההיענות הייתה גבוהה. מאחל לכל הילדים חופשת קיץ נעימה והנאה רבה מהקייטנות".