מעל ל- 3500 משתתפים לקחו חלק במרוץ הלילה כפר סבא ה- 2 ע"ש ניר רוזמרין ז"ל

מעל ל- 3500 משתתפים לקחו חלק במרוץ הלילה כפר סבא ה- 2 ע"ש ניר רוזמרין ז"ל

11/06/2018

במרוץ התקיימו 2 מקצים- מקצה 3 ק"מ לכל המשפחה ומקצה 7 ק"מ

עיריית כפר סבא בהובלת רשות הספורט העירונית קיימה את מרוץ הלילה ה- 2 ע"ש ניר רוזמרין, בו לקחו חלק מעל ל- 3,500 משתתפים- חובבי ספורט, משפחות והקהל הרחב, בשני מקצים- 3 ק"מ שיועד למשפחות ומקצה 7.5 ק"מ לחובבי הריצה. לכל המשתתפים הוענקו תעודת השתתפות ומדליה בסיום.

האירוע התקיים במתחם הספורטק בעיר, כשהמסלולים עברו ברחובות העיר ובפארק העירוני. את המרוץ הזניק ראש העיר- צביקה צרפתי והוא התקיים במעמד מנכ"ל העירייה- איתי צחר, מנהל רשות הספורט בעיר- שאול מיטלברג, סגן ראש מנהל הספורט- אבי בנבנישתי, משפחת רוזמרין ואלפי המשתתפים- תושבי העיר ומחוצה לה. האירוע הופק ואורגן ע"י דוד גוט מרשות הספורט העירונית כפר סבא.

מרוץ לילה כפר סבא

אלפי המשתתפים שהגיעו נהנו ממרוץ לילי משובח ומהפנינג המרוץ התקיים השנה בסגנון LATINO MUSIC ולאורך כל מסלול הריצה שולבו נגנים מתופפים ורקדנים, עמדות DJ  עם מוסיקה לטינית ועוד.  בסיום המרוץ הוזמנו הרצים, בני המשפחה וכלל הציבור ליהנות ממופע מוסיקלי עם הזמר הלטיני איטאלו גונזלס. מרוץ הלילה נותן אפשרות לבילוי משפחתי ותרבותי ומלבד מסלולי הריצה היו בשטח הכינוס עמדות איפור זוהר, מופעי קרקס ברזילאי, מופע זומבה, מופע קפוארה אטרקציות לכל המשפחה. כל המשתתפים במרוצים קיבלו חולצה, מדליה , תעודה ומספר חזה בו צ'יפ למדידת זמנים.

הפנינג בסגנון לטיני בסיום המרוץ

הפנינג בסגנון לטינו בסיום המרוץ

כאמור, המרוץ הוקדש לניר רוזמרין ז"ל, יליד העיר כפר סבא וחובב ריצה מושבע. שהיה חבר בקבוצת ריצה וזכה להשתתף בריצות מרתון בארץ ובעולם.

ראש העיר, צביקה צרפתי, הזניק את המרוץ ובירך את המשתתפים, "שמחתי לצפות במשפחות, בצעירים, במבוגרים, בילדים ובנערים כאחד נפגשים יחד על מנת לחוות את חווית הספורט המקדמת אורח חיים בריא. העיר כפר סבא מציבה את נושא הספורט בחוד החנית של העשייה העירונית, ומקדישה מאות מיליוני שקלים מתקציבה למערך הספורט. המרוץ הוקדש לניר רוזמרין ז"ל תושב העיר וחובב ריצה, איש שכולו לב ענק ונשמה גדולה שנכון היה בכל עת להתייצב לעזרה מלווה בחיוכו המלא והמאיר".

ראש העיר צביקה צרפתי מזניק את המרוץ

שאול מיטלברג, מנהל רשות הספורט בעיריית כפר סבא, "עיריית כפר סבא ממשיכה בהשקעה אדירה בקידום הספורט בעיר ומאפשרת לתושבי העיר לקחת חלק באירועים עממיים, תחרותיים ומגוונים שמתקיימים בעיר. אני גאה בארגון אירוע נוסף וספורטיבי לרווחת התושבים, שמציב את כפר סבא בשורה אחת עם ערים מובילות בארץ ובעולם. אנו נמשיך להביא לעיר אירועי ספורט נוספים".

לגלריית התמונות בפייסבוק העירוני »

לתוצאות המרוץ באתר 4sport »

לתמונות נוספות של רצי המרוץ »