ליגת הפטאנק האזורית בכפר סבא סיימה שנה מוצלחת

ליגת הפטאנק האזורית בכפר סבא סיימה שנה מוצלחת

8/07/2018

במהלך השנה נערכה בכפר סבא ליגת פטאנק אזורית זו השנה השנייה. הליגה נערכה בשיתוף רשות הספורט בעיריית כפר סבא, עמותת סביון למען האזרח הוותיק ומועדון הפטאנק בעיר .

מפגש הגמר של ליגת פטאנק אזורית בכפר סבא

הליגה מנתה חמישה מפגשים כאשר מפגש הגמר התקיים ביום שלישי ה -19.06.18 והווה את סיום הליגה  שכלל טקס חלוקת פרסים לקבוצות הזוכות. בליגה השתתפו 12 מועדונים עם 22 קבוצות וכ-100 שחקנים.

הליגה נערכה במועדון הכפרבסאי ברח' נחשון אשר כולל 11 מגרשי פטאנק תקניים ומועדון ונחשב לאחד המתחמים הטובים בארץ וכיום מונה למעלה מ- 70 פעילים. המתחם פתוח לציבור ללא תשלום וכולם מוזמנים לבוא ולהשתתף בפעילות, פרטים ברשות הספורט.

לאורך הליגה נהנו השחקנים מאווירה  נינוחה אך ספורטיבית , בשלושת המקומות הראשונים זכו הקבוצות  ממועדונים : שלישי – יבנה א'  שני – אורנית  ראשון – כוכב יאיר צור יגאל. הטקס  הונחה על ידי רעות אומנסקי מרשות הספורט שאמונה על הקשר עם המועדון ביום יום.

את האירוע כיבד בנוכחותו מנהל רשות הספורט מר שאול מיטלברג,  על הליגה ניצח חיים בורובסקי שפעיל בפטאנק ברמה הארצית ותורם רבות למועדון בסיועם של מתנדבי המועדון כולם ובעיקר יו"ר המועדון בריאן בינימין, עזרא אברהם ונסטור וסרמן.

מנהל רשות הספורט העירונית, שאול מיטלברג, נתן את ברכתו והביע את שביעות רצונו מכך שהליגה הייתה מוצלחת וספורטיבית  וציין את חשיבות שיתוף הפעולה ההדוק בין העירייה לעמותת סביון, לקידום הספורט והבריאות אצל  האוכלוסייה המבוגרת בעיר.