פסטיבל הקיץ של "הבית של רונית" התקייים בפארק כפר-סבא

פסטיבל הקיץ של "הבית של רונית" התקייים בפארק כפר-סבא

8/08/2018

אקומוגלי – סיפור אהבה

בתשע השנים האחרונות מתקיים בפארק כפר סבא פסטיבל הקיץ של "הבית של רונית" – אקומוגלי. השנה, התקיים הפסטיבל בערב טו' באב וכיאה לתאריך המיוחד, הפך לחגיגה של אהבה - אהבת האדם, הטבע וקבלת השונה. התארחו בפסטיבל השנה מכובדי העיר ורוזי נוימן, מנהלת אגף שירותים חברתיים קהילתיים בעיריית כפר סבא, בירכה את באי הפסטיבל בשם העיריה.

הבית של רונית יצירות של אמני הבית

הפעילויות בפסטיבל הן יוזמות של החברים ובו הציגו יצירות אמנות מעשה ידיהם, מטעמים שונים שהכינו בחוג "המטבחון", קטעי קישור משעשעים ויצירתיים של חוג הדרמה והקרנת הסרט  "כלבים ודעות קדומות" שיצרו החברים מחוג הקולנוע. מקהלת  'קולית' בניצוחה של לימור בלס, סיימה את האירוע בהופעה מרגשת.

"הבית של רונית" הנו מרכז חברתי לאנשים עם צרכים מיוחדים בתפקוד גבוה הממוקם כאן בכפר סבא. המרכז הוקם לפני עשר שנים על ידי רונית חיון, אם לבת עם צרכים מיוחדים, אשר זיהתה את הצורך של בתה ברכישת מיומנויות וכישורים חברתיים.

הפסטיבל מתקיים לזכרו של הראל 'מוגלי' ברלין ז"ל, אשר נהרג בגיל 26 מהתמוטטות מצוק כורכר בחוף ים הסמוך לנתניה. מוגלי היה שותפה לדרך של רונית חיון, מייסדת ומנכ"לית "הבית של רונית".  מאז מותו הטראגי, יוזמת ומפיקה רונית, את הפסטיבל אשר הפך למסורת בכפר סבא.

הפסטיבל הוא הזדמנות לקיים מפגש ישיר ובלתי אמצעי בין החברים במרכז לקהילה בכפר סבא.

לפרטים נוספים על המרכז ופעילויות הבית תוכלו להכנס לאתר של "הבית של רונית"

מופיעים בפסטיבל הבית של רונית