מעשים טובים לתחילת השנה: עובדי עיריית כפר סבא ארזו אריזות מזון לחג

מה חדש?

מעשים טובים לתחילת השנה: עובדי עיריית כפר סבא ארזו אריזות מזון לחג

13/09/2018

ערב ראש השנה, עובדי ומנהלי עיריית כפר סבא לקחו חלק בפעילות התנדבותית בעמותות: "מלוא הטנא" ו"הזן את הכל". מדובר ביוזמה של העובדים, ובמסורת המתקיימת מזה שנים.

השיטור העירוני מתנדבים במלוא הטנא

עובדי השיטור העירוני מתנדבים בחלוקת סלי מזון לחג

במסגרת זו, ארזו אריזות מזון לתושבים לכבוד החג, והשתתפו בחלוקת האריזות. במסגרת זו, פקחי ושוטרי יחידת השיטור העירוני של אגף הביטחון לקחו חלק בהתנדבות בעמותת "מלוא הטנא" זו השנה ה- 4 וסייעו בחלוקת סלי המזון לחג. במקביל, השתתפו כ- 25 עובדי מרכז הצעירים שבאגף נוער, צעירים וקהילה ביחד עם צעירים תושבי העיר, ארזו אריזות מזון בעמותת "הזן את הכל".

עובדי מרכז הצעירים מתנדבים

עובדי מרכז הצעירים מתנדבים באריזת מזון

נזכיר כי רק לאחרונה פתח אגף משאבי אנוש והדרכה בשיתוף המחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות באגף לשירותים חברתיים קהילתיים, בקיום ימי התנדבות מרוכזים לעובדי העירייה. מטרת המהלך היא לקדם מעורבות ואחריות קהילתית בקרב העובדים, תוך יצירת לכידות ארגונית. במסגרת זו, בנתה המחלקה לעבודה קהילתית והתנדבות רשימת מקומות להתנדבות בקהילה, ולכל אגף הותאם המקום המתאים ביותר.

רק לאחרונה, קיימו מספר אגפים ימי התנדבות בקהילה. כך למשל יצאו אגף התרבות ואגף הכנסות לפעילות התנדבות בארגון "לקט ישראל", שם מיינו וארזו מארזי פירות וירקות שמיועדים לנזקקים. כמו כן, בסוף החודש יצא אגף הנדסה להתנדבות במועדון הכפר – מועדון חברתי לניצולי שואה, ובקרוב יחל מבצע של איסוף מוצרים לראש השנה למען תושבים שידם אינה משגת. אגפים נוספים יתנדבו לפני ראש השנה במועדונים ועמותות נוספות.