עיריית כפר סבא זכתה ב- 5 כוכבי יופי זו השנה התשיעית על אחזקת המקלטים הציבוריים בעיר
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

14/11/2018

הפרס ניתן הפרס ניתן על פעילותם הענפה של אגף חירום וביטחון , אגף הנדסה ומחלקת תחזוקת מבנים במסגרת תחרות הרשויות של המועצה לישראל יפה

אורי טל

עיריית כפר סבא זכתה ב- 5 כוכבי יופי, תעודת הצטיינות, על אחזקת המקלטים הציבוריים בעיר במסגרת תחרות הרשויות של "המועצה לישראל יפה" זו השנה ה-9. במהלך שנים אלה זכתה העירייה גם במקום הראשון במחוז המרכז ובדגל היופי. הפרס ניתן על פעילותם הענפה של אגף חירום וביטחון , אגף הנדסה ומחלקת תחזוקת מבנים.

במסגרת התחרות הגיע צוות בדיקה המורכב מנציגי "המועצה לישראל יפה" אשר בחן את המקלטים על פי מספר קריטריונים, ביניהם: תחזוקה, ניקיון, ציוד הכרחי לחירום ועוד. צוות ההערכה ציין במכתבו : "אנו מבקשים לציין לשבח את הפעילות הברוכה המושקעת על ידי הרשות בטיפוח תחזוקת המקלטים- לרווחת התושבים ולהיערכות בלאומית לשעת חירום. יש לציין כי עיריית כפר סבא מתייחסת ברצינות בכל הקשור לטיפול במקלטי העיר, והוסיף את הנהלים הסדורים הקיימים לגבי פתיחת המקלטים בשעת חירום. זו השנה התשיעית ברציפות בה זוכים מקלטי העיר לחמישה כוכבי יופי, במהלך השנים זכתה העיר פעמיים להיות מדורגת במקום הראשון במחוז מרכז ובשנת 2016 אף זכתה בדגל היופי המוענק למקום הראשון ארצי בין ערים בעלות מספר תושבים דומה.

שי זייד, מנהל אגף הביטחון, "משימת התחזוקה ושיפור מתמיד של המקלטים הציבוריים מהווה מרכיב מרכזי בפעולות המוכנות להתמודדות עם אירועי חירום שמבצעת העירייה. ברצוני לשבח את ממונה החירום העירוני, אורי טל, אשר מוביל את התחום במקצועיות ובמסירות במשך שנים ארוכות".