עיריית כפר סבא הקימה הצללה רחבת ידיים במועדון הפטנק בסירקין

14/11/2018

מדובר בהצללה שתאפשר לספורטאים ולחובבי ענף הפטנק להתאמן גם בשעות החמות של היום

הצללה במועדון הפטנק בסירקין

עיריית כפר סבא באמצעות רשות הספורט סיימה בימים אלה את הקמתה של הצללה רחבת ידיים במועדון הפטנק שבמועדון סירקין. מדובר בהצללה קבועה שתאפשר לספורטאים ולחובבי הענף להתאמן במקום גם בשעות החמות. עלות הפרויקט הינו כ- 25 אלף ₪, והוא יצא לדרך לאחר פנייה של הספורטאים המבוגרים שלא יכלו להתאמן במקום בשעות בהן השמש קופחת על ראשיהם. במגרש זה משחקן באופן קבוע באי המועדון ולכן היתה חשיבות רבה להיטיב את התנאים שלהם.

בעיר ישנם כיום כ- 4 מתחמי פטנק: בסמוך למועדון נחשון, בסמוך למועדון סירקין, קניון ערים ובפארק העירוני. כמו כן, בעירת כ- 100 תושבים העוסקים בספורט הזה ומשחקים גם נגד נבחרות מחוץ לעיר.

חשוב לציין כי רשות הספורט מקיימת מגוון רחב של פעילויות ספורטיביות לכל הגילאים במיקומים שונים ברחבי העיר.  בקרוב אף יתקיים אירוע ספינינג רב משתתפים בקניון ערים במסגרתו מוזמנים המשתתפים לדווש יחד באופניים שיוצבו במקום.

שאול מיטלברג העומד בראש רשות הספורט העירונית אמר כי, "עיריית כפר סבא מקדמת את הפעילות הספורטיבית כחלק משאיפה לאורח חיים בריא ומאוזן. אנו מעודדים פעילות ספורט קבוצתית ויחידנית ומשקיעים בכך משאבים רבים. אני מזמין את התושבים ליהנות מההצללה החדשה ולקחת חלק בשלל הפעילויות הספורטיביות בעיר".