חיים ביבס יו"ר מרכז השלטון המקומי וראש עיריית מודיעין מכבים- רעות הגיע לכפר סבא לבקר את ראש העיר הנכנס רפי סער ולברך אותו עם כניסתו לתפקיד

5/12/2018
רפי סער וחיים ביבס (הגדל תמונה)
רפי סער וחיים ביבס

השניים דנו במגוון בתכניות העבודה הרבות של סער לקידומה של כפר סבא בכל תחומי החיים

חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין מכבים רעות ויו"ר מרכז השלטון הגיע לכפר סבא לפגישת היכרות רשמית עם ראש העיר הנכנס רפי סער לרגל כניסתו לתפקיד.

חיים ביבס קידם בברכה את רפי סער ואיחל לו בהצלחה רבה בתפקידו החדש. בפגישתם דנו השניים בנושאים הקשורים לתפעול העיר, בקשרים של ראש עיר עם השלטון המקומי והארצי ובתכניות העבודה של רפי לקידומה של העיר.

יש לציין כי ראש העיר הנכנס רפי סער קיים כבר סדרת פגישות משותפות עם מנכ"ל העירייה איתי צחר ועם גורמים נוספים על מנת ללמוד לעמוק את הנושאים שעל סדר היום הציבורי בעיר.

ראש העיר רפי סער אמר לאחר הפגישה כי הוא מודה  לחיים ביבס על הברכות החמות וכי הוא משתוקק להתחיל לפעול למען תושבי העיר כבר מהיום הראשון. "שמחתי לפגוש את חיים ביבס ולקבל את ברכותיו באופן אישי. חיים ביבס הינו ראש עיר מוערך וותיק, שמהווה דוגמא ומופת לראש עיר שמנהל עיר מתקדמת ומתפתחת ואני מודה לו על הברכות".

חיים ביבס יו"ר מרכז השלטון המקומי וראש עיריית מודיעין מכבים- רעות ברך את רפי סער ואמר כי, "תפקידו של ראש עיר הינו תפקיד מורכב ואתגר ומהיכרותי האישית עמך, אני סמוך ובטוח כי תמלא אותו בצורה מיטבית לרווחת תושבי העיר. אני מאחל לך הצלחה רבה בתפקידך ונמצא כאן עבורך כל העת"