ביום הראשון של ראש העיר רפי סער- פגישת עבודה עם כל מנהלי העירייה ופרסום מכרז לתפקיד מהנדס העיר

5/12/2018

כמו כן, כחלק מאוירת השקיפות החדשה שמבקש להנהיג ראש העיר בלשכתו, החליט להסיר את דלת הזכוכית המפרידה בין לשכתו לבין מתחם קבלת הפנים בעירייה

ראש העיר רפי סער בפגישת העבודה עם מנהלי העירייה

ראש העיר, רפי סער, נכנס לתפקידו וכבר ביומו הראשון הנחה לפרסם את המכרז לתפקיד מהנדס העיר. יש לציין כי תפקיד מהנדס העיר אויש בחצי שנה האחרונה בממלא מקום, אינג' מיכאל זלדין, שמילא את מקומה של מהנדסת העיר הקודמת עם סיום תפקידה.

ראש העיר אמר כי, "תכנון ופיתוח מיטבי של העיר למען תושביה הינו מסר מרכזי שעבר כחוט השני לכל אורך הקמפיין שלי. על מנת להגשים תכנית זו יש לאייש את המשרות והתפקידים בעובדים מקצועיים ואיכותיים. זוהי הדרך בה אני מאמין וכן אפעל לטובת תושבי העיר.  משרת מהנדס העיר היא בין המשרות החשובות בעירייה ולכן חשוב מאד שהתפקיד יאויש בהקדם".

בהמשך היום כינס את כל מנהלי האגפים לישיבת עבודה ראשונה.  בישיבה הכיר לעומק את המנהלים וסקר את הנושאים הקרובים לליבו וביניהם- חינוך, רווחה, איכות סביבה, תחבורה, פיתוח ותכנון העיר, שירות ותרבות. ראש העיר הגדיר את הציפיות שלו מהמנהלים והעובדים, דיבר על נהלים וסדרי עבודה וכן על חשיבות הסנכרון והסינרגיה בין המנהלים. עוד הבהיר כי הוא בא לעבוד כבר מהרגע הראשון, כבר בימים הקרובים הוא יקיים סדרה של פגישות עבודה עם כל הגורמים הרלוונטיים בעירייה ויכנס לעובי הקורה בכל תחומי העשייה העירונית. בסיכום דבריו הבהיר ראש העיר שמתוקף המנדט שניתן לו הוא פועל ויפעל על מנת לתת שירות יעיל, מקצועי ואיכותי לכלל תושבי העיר.

כמו כן, כחלק מאווירת השקיפות החדשה שמבקש להנהיג ראש העיר בלשכתו ובעירייה בכלל, החליט להסיר את דלת הזכוכית המפרידה בין לשכתו לבין מתחם קבלת הפנים בעירייה וזאת על מנת לאפשר לתושבים גישה חופשית ונגישות רבה יותר בכל הקשור לקבלת שירות.